Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dispositivo de bloqueo por solenoide con principio de funcionamiento innovador
AZM 300: Amb codificació individual i força de retenció ajustable

Dispositiu de bloqueig per solenoide amb principi de funcionament innovador

Redacció Interempresas01/02/2013
El nou enclavamiento per solenoide AZM 300 de Schmersal es presenta com “significativament diferent dels altres equips de commutació que hi ha al mercat”. Gràcies al seu innovador sistema d'enclavamiento en forma de creu de malt, el bloqueig es pot accionar des de tres costats, la qual cosa li assegura possibilitats d'aplicació universals. Un mateix model pot utilitzar-se tant en portes giratòries amb frontisses laterals en la part esquerra i en la part dreta com en portes corredisses.

Un altre avantatge important d'aquesta característica és que l'usuari no necessita complements addicionals tals com un topall de porta o un element de retenció, ja que aquestes funcions s'han integrat en l'enclavamiento. Aquesta és la característica pràctica més desitjada entre els fabricants i instal·ladors de màquines.

L'AZM 300 integra una altra funció pràctica, a saber, la força de retenció ajustable, és a dir, la funció d'enclavamiento no relacionada amb la seguretat quan la protecció està desbloquejada. Gràcies a aquesta característica, el sistema d'enclavamiento es pot ajustar fàcilment per adaptar-ho a les necessitats individuals.

Però no només la construcció mecànica de l'AZM 300 és innovadora; l'electrònica també ho és. Un sensor RFID integrat detecta la identificació i la codificació de l'actuador. Això significa que l'usuari pot triar tres tipus diferents de codificació.

En la versió bàsica, el sensor accepta qualsevol objectiu adequat. Una segona versió —amb codi— només reacciona davant un objectiu assignat individualment. El procediment d'aprenentatge pot repetir-se un nombre arbitrari de vegades. Finalment, està disponible una tercera variant, en la qual només accepta l'objectiu après la primera vegada que s'activa.

D'aquesta manera, l'usuari pot triar la variant de codificació més adequada per a la seva aplicació. La importància d'aquesta funció en la pràctica real no ha de subestimarse: investigacions pràctiques i proves de camp mostren una vegada i una altra que molts dispositius de seguretat es manipulen. Quan s'utilitza un interruptor d'enclavamiento per solenoide codificat individualment, la manipulació no es pot excloure completament, encara que almenys pot resultar més difícil.

Per al disseny d'aquest nou equip de commutació s'han observat al màxim els principis higiènics del mateix...
Per al disseny d'aquest nou equip de commutació s'han observat al màxim els principis higiènics del mateix. A més, és resistent a una gran quantitat d'agents de neteja

El nou enclavamiento per solenoide compleix els requisits del Performance Level (nivell de prestacions) i o del Safety Integrity Level (nivell d'integritat de la seguretat) 4. Va ser dissenyat, entre altres coses, sobre la base de peticions específiques realitzades pels clients de la indústria de l'embalatge, que esperaven un dispositiu de bloqueig per solenoide compacte, d'aplicació universal, amb funcions de codificació i força de retenció ajustable. Tenint en compte que existeix un gran solapamiento entre la clientela que Schmersal té en la indústria de l'embalatge i en la indústria alimentària, els dissenyadors han observat al màxim els principis higiènics del disseny durant el desenvolupament d'aquest nou equip de commutació. S'han evitat els espais morts o zones on el material pugui dipositar-se i l'actuador també és d'elements arrodonits. A més, l'AZM 300 és resistent a una gran quantitat d'agents de neteja. A causa de la seva classe de protecció IP 69K, també és adequat per al seu ús en zones sensibles a la higiene.

Empreses o entitats relacionades

Schmersal Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced Machine ToolsX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis