Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La innovación como seña de identidad
Pérez Cerdà Plastics augmenta el seu parc tecnològic amb la incorporació de la BMB 1.700 t hybrid i el robot Star

La innovació com a senyal d'identitat

Redacció Interempresas25/01/2013
Durant 35 anys, Pérez Cerdà Plastics ha apostat per l'eficiència energètica i innovació tecnològica al món de la injecció de plàstics. Des de 1977, aquesta empresa alacantina, tradicionalment familiar, fundada per tres germans que van iniciar la seva activitat d'injecció, ha desenvolupat el procés evolutiu.

El pas dels anys ha anat modelant la seva filosofia de treball, l'ús de materials tècnics, el disseny i l'enginyeria en els diferents processos de transformació de plàstics; l'assemblat del producte final i la seva logística són alguns dels serveis que fan de Pérez Cerdà Plastics un referent com partner tecnològic dels seus clients.

Imagen

Un servei integral que funciona en els sectors del moble, l'automoció, la joguina, l'agricultura, l'alimentació i la logística.

La incorporació de la inyectora BMB 1.700 tones amplia la capacitat de servei de Pérez Cerdà Plastics, sumant-se al seu parc de 60 màquines d'injecció. Des de 20 tones fins a les 1.700 tones de pressió de tancament, acompanyades d'una àmplia gamma de robots cartesians i antropomorfos (6 eixos). Es combinen en els diferents processos d'injecció IML, bi-injecció, injecció assistida per gas per produir peces d'entre 1 g i 14 kg amb una planta de més de 25.000 m2.

La marca BMB està representada a Espanya per la signatura Maquinària Termoplàstic.

Empreses o entitats relacionades

BMB, S.p.A.
Maquinaria Termo Plásticos, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesSick Optic-Electronic, S.A.UMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis