Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lenze, Leuze y Vahle, innovación a 3 bandas
Les tres empreses organitzen una trobada professional en un edifici emblemàtic de Barcelona

Lenze, Leuze i Vahle, innovació a 3 bandes

Esther Güell02/01/2013
L'edifici Esferic, un dels quals van formar part de l'exposició universal de Barcelona en 1929, va anar l'escenari triat per Leuze, Lenze i Vahle per mostrar conjuntament les solucions que poden aportar al món de l'automatisme i el control. Un ambient avantguardista per a les solucions més innovadores.
Aquest tipus de trobades permeten un contacte més estret i personalitzat entre clients i proveïdors
Aquest tipus de trobades permeten un contacte més estret i personalitzat entre clients i proveïdors.

Lenze, Leuze i Vahle van unir les seves forces per a aquesta presentació conjunta demostrant com poden complementar-se entre si. Per exemple, Lenze i Vahle utilitzen components del fabricant Leuze.

La signatura Leuze electronic, especialista mundial en la fabricació d'equips optielectrónicos, va presentar diverses novetats com els nous MSI, equips programables de seguretat, “un controlador programable de seguretat, dissenyat per ajudar a les empreses a complir les normes europees en tots aquells processos on intervenen robots o automatitzacions”, tal com ens va explicar Alberto García. Un nou controlador que a més simplifica i estalvia costos en el muntatge, un aspecte molt valorat pels clients.

Leuze electronic va mostrar també el mesurador lineal LRS, especialment dissenyat per la manuteción i el magatzematge, així com el sector de l'envàs i embalatge, capaç de determinar la quantitat de producte i establir si està  posicionat correctament o no. Entre altres camps d'aplicació, aquest mesurador pot utilitzar-se en àrees com a línies d'envasament, preparació de comandes, paletización de robots, etc.

En la presentació va destacar també la barrera de mesurament per feixos de llum CML 720, una novetat mundial en la presentació. Adequada per a tot tipus de caixes, contenidors, palés, etc., preferiblement opacs, permet mesurar l'altura, amplària i fins i tot la longitud dels objectes que passin a través dels elements òptics. Està indicada per a l'entrada de qualsevol magatzem automàtic per la seva rapidesa, facilitat de programació i eficàcia. Aquesta barrera integra, a més, diferents busos de comunicació “per a la integració senzilla, per part del client, en el PLC de la màquina o sistema de control”.

Leuze electronic va presentar la barrera de mesurament CML 720, novetat mundial...
Leuze electronic va presentar la barrera de mesurament CML 720, novetat mundial. Un equip indicat per calcular la càrrega en l'entrada de qualsevol magatzem automàtic.
En el camp de la identificació, es van presentar el nou lector de codi de barres de la família BCL 3XX, amb busos integrats i reduïdes dimensions, així com la nova càmera de visió LSIS 2XX, amb capacitat de lectura de codis 1D i 2D, tant en estàtic com en dinàmic.

Així de fàcil

Oscar Chaves, director gerent de Lenze, va anar l'encarregat d'explicar-nos els avantatges de les solucions de Lenze, que el seu objectiu és facilitar el treball a l'instal·lador, una idea que han plasmat en la nova imatge i eslògan corporatiu ‘As easy as that’ (que pot traduir-se com ‘així de fàcil’). I és que la veritat és que el sector en el qual es mou Lenze és complex, igual que el producte, així que el seu objectiu és demostrar que, fins i tot “fent coses difícils, ho fem fàcil per al client”. L'objectiu és ser reconegut per les solucions que poden oferir, no pel producte en si. Per això, han optat per ‘atacar’ principalment dos sectors, el més forts en aquests moments en el seu ram: automatització logística i ‘packaging’ per al sector alimentari.

En Lenze tenen clar que les solucions han de desenvolupar-se en favor de l'eficiència energètica i saben que, amb el temps, les empreses hauran d'implementar equips eficients, “i els de Lenze el són”. Per a Chaves, “la idea és que Lenze es converteixi en un proveïdor global de l'integrador perquè el client busca solucions completes”. Per a això, a més, ofereixen formació i suport als integradors dels seus sistemes, assegurant major agilitat i solucions més ràpides als dubtes que puguin sorgir. “L'objectiu és ser el seu partner tecnològic que els dóna cobertura des de la idea fins a la posventa”.

En Lenze desenvolupen solucions completes per convertir-se en el partner tecnològic de l'integrador...
En Lenze desenvolupen solucions completes per convertir-se en el partner tecnològic de l'integrador, “dandole cobertura des de la idea fins a la posventa”.

Entre altres productes, van mostrar els seus nous servos amb funcions de variador, la qual cosa permet ajustar les prestacions a les necessitats, sense encarir el producte. Igualment, van presentar novetats en variadors amb IP65, amb connectors ràpids que redueixen enormement el temps d'instal·lació i amb memòria extraïble, “la qual cosa suposa poder passar aquesta d'un equip ‘antic’ a un altre ‘nou’, sense perdre la programació.

100 anys portant el corrent

Quant a Vahle, que en 2012 va complir el seu centenari com a especialistes en cablejat de seguretat, va exhibir alguns dels primers models de conductors desenvolupats per Paul Vahle, a manera de nostàlgia però també demostrant fins a quin punt les solucions de fa 100 anys encara són vigents, així com els primers models amb cablejat pren terra per evitar electrocucions en cas de curtcircuits. Com a novetats, Marcos Martínez, gerent de Vahle, va mostrar algunes de les solucions que la signatura està en condicions de subministrar, conductors d'acer amb cap de coure, unipolars aïllats, carros portacables, electrificació sense contacte CPS o els PowerCom per a la transmissió de dades precises de posicionament.

Vahle, que va celebrar en 2012 els seus 100 anys com a especialistes en cablejat de seguretat...
Vahle, que va celebrar en 2012 els seus 100 anys com a especialistes en cablejat de seguretat, va mostrar alguns dels primers models de conductors al costat de les més innovadores solucions sense contacte.

Empreses o entitats relacionades

Leuze Electronic, S.A.U.
Vahle España, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced Machine ToolsX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis