Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fusión de Schmersal y Elan

Fusió de Schmersal i Elan

05/12/2012

5 de desembre de 2012

El passat 20 de septimebre de 2012 les empreses Elan Schaltelemente GmbH & Co. KG i K. A. Schmersal GmbH es van fusionar en una societat en comú com a K.A. Schmersal GmbH & Co. KG, amb seus en Wettenberg i Wuppertal respectivament. Així el grup Schmersal, a través de la integració legal, posa en pràctica el que ja ha vingut demostrant des de fa molt temps. La gamma de productes d'ambdues empreses ha crescut conjuntament des que Schmersal en 1997 es va fer càrrec de l'especialista en dispositius de commutació per a baixa tensió. Des de llavors, Elan es va centrar cada vegada més en el desenvolupament i fabricació de dispositius de commutació, mòduls de seguretat i sistemes electrònics amb funció de seguretat. A més, la seu Wettenberg és el centre de competència del Grup Schmersal per a la tecnologia de radi relacionats amb la seguretat i la gamma de protecció contra explosions ATEX.

En Wettenberg romandran les especialitzacions, el centre de desenvolupament i producció. Segons Philip Schmersal, director general del Grup Schmersal: “Amb la consolidació de l'empresa fem èmfasi del concepte de sistemes. Cada vegada més clients busquen solucions integrals per a la seguretat de les màquines amb dispositius de commutació de seguretat ‘made in Wuppertal’ i l'avaluació electrònica de la cartera d'Elan. Aquests elements procedeixen d'ambdues empreses i estan perfectament coordinats entre si. Ara es fa evident a primera vista l'estandardització de la denominació social i el nom de la marca”.

Des de la perspectiva del client, la qual cosa canvia és que ara tot té una persona de contacte central i tots els productes de Schmersal estan en un només catàleg online www.schmersal.net amb totes les dades tècniques rellevants. En poques setmanes, la logística d'ambdues localitats serà unificada, llavors el centre logístic europeu del Grup Schmersal començarà a funcionar en Wuppertal.

Empreses o entitats relacionades

Schmersal Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced Machine ToolsX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis