Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sistema automatizado para identificar, medir y pesar paquetería y palés
Desenvolupament de LYL Enginyeria para Azkar Sant Boi

Sistema automatitzat per identificar, mesurar i pesar paqueteria i palés

Redacció Interempresas15/11/2012
El nou centre de distribució de l'operador logístic integral i internacional Azkar ha sol·licitat a Vanderlande Industries Espanya, com a enginyeria i integrador a col·laborar amb LYL Enginyeria per a la modernització i automatització del seu centre de distribució a Sant Boi de Llobregat (Barcelona).

Vanderlande Industries Espanya ha automatitzat el centre de distribució amb tecnologies d'identificació, mesurament i pesaje d'última generació subministrats per LYL Enginyeria, permetent a Azkar reduir el nombre d'incidències en la lectura dels codis de barres dels paquets i el cost de manipulació derivat, augmentar el rendiment i la productivitat del sorter, minimitzar els costos de manteniment de la instal·lació i millorar significativament la productivitat en el mesurament de volum i pes dels palés transportats.

Imagen

Visió artificial per a la identificació de codis de barres

Per a la gestió de paqueteria LYL Enginyeria ha integrat i implementat un sistema de visió artificial Vipac R5 de Vitronic. El sistema permet la lectura de codis de barres en un sistema de transport i classificació (sorter) multisalidas. Utilitza tres càmeres que fan possible identificar les cinc cares d'un paquet amb un índex de lectura real superior al 98,5%, a una velocitat de banda transportadora de 2,2 m/s. Per al mesurament volumètric d'elements regulars, el sistema integra la solució Vipac D1 de Vitronic.

Mesurament en dinàmic del pes i volum dels palés

Per al mesurament de volum i pes d'elements de grans dimensions (palés) la solució tecnològica de LYL Enginyeria ha consistit en la integració d'un sistema Apatxe Conveyor Pallet Jack sobre un transportador infloor o de cadena que arrossega les transpalés. El sistema pesa i determina el volum del producte en dinàmic emmascarant la transpalé a partir de la imatge 3D del producte.

Imagen

Millores i beneficis

La substitució de la tecnologia convencional d'escáneres làser per la tecnologia de càmeres en la gestió de paqueteria ha permès aconseguir un índex major de lectura dels codis de barres, és a dir, un menor nombre de paquets ‘no llegits’ en la sortida o rampa, amb la consegüent reducció del cost de manipulació.

També s'ha millorat el rendiment i la productivitat del sorter, així com reduir els seus costos de manteniment. Quant a la gestió de palés, ha millorat significativament la productivitat en el mesurament de volum i pes.

Empreses o entitats relacionades

LYL Ingeniería, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesSick Optic-Electronic, S.A.UMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis