Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AndSoft y LYL Ingeniería, nuevos socios tecnológicos

AndSoft i LYL Enginyeria, nous socis tecnològics

16/11/2012

16 de novembre de 2012

AndSoft, empresa experta en programari full web i col·laboratiu per a empreses de transport, logística, solucions in Company i computació en el núvol, va presentar en el seu stand en l'II Saló Logistics Madrid el seu nou acord tecnològic amb LYL Enginyeria. Aquesta companyia és especialista en processos logístics d'identificació, pesaje, mesurament volumètric, optimització de l'embalatge i planificació de la càrrega. Gràcies a aquesta col·laboració empresarial, les pimes de transport i els operadors logístics disposaran ara de solucions més estables per al càlcul del volum, pes i geometria de la càrrega per a contenidors de transport terrestre i aeri.
Imagen
Víctor Vilas, director de Desenvolupament de Negoci d'AndSoft Espanya, ha explicat com va sorgir el partenariado amb LYL Enginyeria: “Ens coneixem des de fa diversos anys. I finalment hem arribat a la conclusió que hi havia punts de complementarietat entre les solucions d'ambdues empreses. En els últims mesos hem analitzat, estudiat les sinergies i hem generat una sèrie d'interface perquè les nostres solucions s'entenguin perfectament. És un win to win molt interessant en el qual el principal beneficiat serà el client d'AndSoft i el client de LYL Enginyeria”. Víctor Vilas ha concretat: “Gràcies a aquest partenariado tenim una solució per a les petites paqueteries i empreses que necessitin un programari senzill per calcular el volum i pes dels seus clients. I d'altra banda, una altra solució per a l'optimització de les càrregues en camions. AndSoft disposava d'una bona planificació i necessitàvem integrar la col·locació i ubicació ideals de la càrrega per a contenidors i camions. És important remarcar que en els nostres sistemes retasamos les expedicions ja sigui en pes, com en volum, ja sigui en embalums, com en palés. Els productes de LYL Ingenieria han aportat un elevat valor a companyies de paletería, paqueteria, grupajes i càrregues completes així com la taxació, després de la creació de palés des de magatzem”.
Per la seva banda, Luís Talavera, director comercial de LYL Enginyeria, ha destacat: “De les solucions nascudes de la sinergia amb AndSoft, destaco l'optimització de la càrrega en camions i contenidors així com en els cellers dels avions. Disposem d'una solució per controlar la geometria i contorn de la càrrega i adaptar-la a la forma del celler d'un avió, que al no ser rectangular implica una complexitat afegida quan es persegueix l'optimització de l'espai”. LYL Enginyeria té tres línies de negoci: Tràfic, Logística i Indústria. Tràfic proveeix sistemes per controlar la velocitat dels vehicles i semàfors en vermell. Indústria desenvolupa sistemes d'inspecció de qualitat en sectors com el d'automoció i fotovoltaic. En Logística, “ens hem dedicat a crear sistemes per identificar, calcular el volum i pes d'objectes. Des de petites caixes, fins a grans palés. També comercialitzem un programari específic que es diu MaxLoad Pro per a l'optimització de la càrrega en un camió o contenidor, la solució Tops Pro per a l'optimització de l'embalatge i paletización, els sistemes Apatxe per al mesurament de volum i pes de palés i objectes de grans dimensions, i els sistemes estàtics CubiScan per a mesurament de volum i pes de caixes regulars i elements irregulars”, segons ha assegurat Luís Talavera, director comercial de LYL Enginyeria.

Empreses o entitats relacionades

LYL Ingeniería, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesSick Optic-Electronic, S.A.UMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis