Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nace el primer robot de consola de Stäubli
La signatura presenta en Fakuma el model TX340 SH, dissenyat per a la indústria del plàstic

Neix el primer robot de consola de Stäubli

Redacció Interempresas29/10/2012
Stäubli Robotics ha desenvolupat el seu primer robot de consola. Es tracta del nou model TX340 SH, presentat en primícia en la fira Fakuma 2012, en Friedrichshafen, amb el qual la signatura robòtica pretén cobrir les necessitats de la indústria del plàstic.

En els últims anys, Stäubli ha reaccionat positivament als requisits dels processadors de plàstics i ha creat un producte fet a mesura en la sèrie de robots per a plàstic en estreta col·laboració amb els usuaris. “El nostre nou robot de consola TX340 SH completa la nostra gamma de robots. A partir d'ara està disponible el braç apropiat per a cada necessitat en el sector del plàstic. Sense oblidar que els robots de sis eixos són la primera elecció per a moltes tasques fora d'aquest sector —per exemple, màquines d'injecció d'alumini o màquines-eina”, explica Manfred Hübschmann, director general de Stäubli Robotics Alemanya.

Imagen

Una ràpida mirada a la fitxa tècnica ens dóna una idea de la capacitat d'aquesta màquina. La seva capacitat de càrrega i rang d'abast desperten ràpidament l'interès. Aquest robot de sis eixos pot manipular 165 quilograms dins d'un radi 3,68 metres. Al mateix temps, aquest braç es caracteritza per una repetibilidad de +/- 0,1 mm en tot el seu volum de treball. Per passar l'examen de forma fiable en els més diversos entorns industrials, el robot està dissenyat per a la classe de protecció IP65.

Imagen

El TX340 SH també destaca per disseny i definició, oferint un disseny lleuger i eficiència energètica. La constant recerca de reducció de pes pot veure's en l'estructura del robot per sobre de l'eix 1: els dissenyadors han modelat les obertures apropiades per reduir pes garantint la major rigidesa. La reducció de massa en moviment beneficia directament en la millora dels temps de cicle. El braç està governat per la mateixa família de controladors que la resta de gamma, el Stäubli CS8C, que ofereix “una solució eficient i rendible”.

“En aplicacions específiques, el nostre nou robot ofereix avantatges significatius en termes d'abast i flexibilitat. A més, aquesta solució redueix l'espai ocupat en planta. I, per descomptat, hem realitzat la integració de la màquina el més simple possible per als usuaris utilitzant les interfícies estàndard de la indústria”, comenta Gerald Vogt, responsable de R+D de Stäubli Faverges a França.

Empreses o entitats relacionades

Stäubli Española, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis