Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La inspección, clave en la competitividad en la industria aeroespacial
La companyia Jamco Aerospace Incorporated aposta per les MMC de Carl Zeiss

La inspecció, clau en la competitivitat en la indústria aeroespacial

Gari Bilbao, Carl Zeiss IMT Iberia, S.L.O.11/10/2012
La complexa tecnologia industrial aeroespacial ha canviat enormement en els últims quaranta anys. Uns canvis que han portat a comprovar a la companyia Jamco Aerospace Incorporated com de crucial resulta la incorporació d'equips qualificats d'inspecció en tot el procés de fabricació per mantenir la competitivitat dins de la indústria aeroespacial. Amb aquest objectiu, Jamco va decidir comptar amb Carl Zeiss com partner, adquirint dos MMC (màquines de mesurament per coordenades) Zeiss per garantir la precisió dels seus processos en cada pas.
Jamco Aerospace Incorporated ofereix un servei complet en el procés d'assemblatge de peces per a equips d'aviació
Jamco Aerospace Incorporated ofereix un servei complet en el procés d'assemblatge de peces per a equips d'aviació.

Jamco Aerospace Incorporated opera principalment dins de la indústria aeroespacial, de la qual provenen el 95% dels seus encàrrecs, mentre que el 5% restant del seu treball es dedica a la indústria del transport. Aquesta companyia es caracteritza, a més, per oferir un servei complet en el procés d'assemblatge de peces per a equips d'aviació. Una tasca per la qual compta amb grans companyies dins de la seva cartera de clients tals com Northrop Grumman, Boeing, Spirit Aerosystems o el Govern americà, entre uns altres.

Més informació en menys temps

En 2006, la companyia es va adonar que necessitava equips que oferissin una major eficàcia i precisió en les inspeccions per poder mantenir-se com un operador competitiu dins de la indústria i complir, a més, amb les normatives ISO 9001/AS 9100, certificacions que requereixen d'un gran procés documental.

En aquest sentit, la precisió de la tridimensional i el calibre manual amb els quals treballava Jamco no eren prou efectius, a més de comptar amb un programari que havia presentat alguns canvis al mercat. Per això, la companyia necessitava una nova MMC que fos comparable en grandària a l'anterior, però amb una millorada tecnologia de mesurament.

Jamco va adquirir dos MMC Zeiss per garantir la precisió dels seus processos en cada pas
Jamco va adquirir dos MMC Zeiss per garantir la precisió dels seus processos en cada pas.

“La tecnologia d'inspecció s'ha estès ràpidament i crec que la clau es troba a millorar la qualitat en tot el procés de producció, d'una altra manera la revisió final seria inútil”, assenyala Jack Lee, CEO de Jamco, per argumentar les necessitats de la seva companyia.

Després de realitzar una profunda anàlisi, Jamco Aerospace Incorporated va decidir que la Contura G2 10/21/6 VAST XXT RDS de Carl Zeiss era l'opció que més s'ajustava a les seves inspeccions. El VAST-XXT RDS està dissenyat per mesurar petites característiques i nombrosos angles, podent aconseguir 20.736 posicions en increments de 2,5 graus. Una tecnologia d'escàner que permet obtenir, a més, més informació en menys temps, la qual cosa ajuda a reduir costos, millorant-se l'eficiència de la companyia.

El Vast-XXT RDS de la Contura Zeiss està dissenyat per mesurar petites característiques i nombrosos angles, podent aconseguir 20...
El Vast-XXT RDS de la Contura Zeiss està dissenyat per mesurar petites característiques i nombrosos angles, podent aconseguir 20.736 posicions en increments de 2,5º.

Major eficiència

La tecnologia Zeiss ha ajudat a Jamco a aconseguir augmentar la seva pedrera de clients, millorant la seva precisió i eficiència, ja que la MMC els permet aconseguir toleràncies entre 5 i 10 mil·lèsimes de polzada. Mentre que la tridimensional empleada per Jamco anteriorment era capaç de mesurar 100 punts en un període de temps de 2-3 hores, el sistema de scanning de Carl Zeiss capta 1.000 punts en tan sol 1 o 2 minuts aproximadament al dia.

Amb la implantació d'aquesta tecnologia, Jamco mesura en l'actualitat trenta peces al dia, de les quals la majoria habitualment mesuren 12 polzades i posseeixen trets crítics que requereixen inspeccions d'entre 30 i 40 minuts. Amb Zeiss, Jamco Aerospace Incorporated ha incrementat la seva eficiència, ja que els operaris poden realitzar múltiples tasques al mateix temps que es realitzen aquestes inspeccions.

D'aquesta manera, els sistemes de Carl Zeiss garanteixen a Jamco la seguretat suficient com per realitzar un major nombre d'inspeccions i projectes, així com el mesurament de peces majors. “La garantia de qualitat adquirida en tot el procés de producció ens brinda una major confiança en nosaltres mateixos i també als nostres clients”, assegura Jack Lee.

Els sistemes de Carl Zeiss garanteixen a Jamco la seguretat suficient com per realitzar un major nombre d'inspeccions i projectes...
Els sistemes de Carl Zeiss garanteixen a Jamco la seguretat suficient com per realitzar un major nombre d'inspeccions i projectes.

Empreses o entitats relacionades

Carl Zeiss Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis