Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soluciones para la automatización de almacenes de distribución
SSI Shaefer fa un pas més cap a l'excel·lència amb el disseny del nou centre logístic de Fedefarma

Solucions per a l'automatització de magatzems de distribució

Víctor Mengis08/10/2012
Al mercat actual, el comerç global requereix una perfecta organització dels processos logístics que permeti un flux perfecte de mercaderies per beneficiar a tots els involucrats en el mateix. Així doncs, la importància dels sistemes logístics totalment automatitzats i la necessitat d'una intralogística més complexa s'acrecentan contínuament. En aquest context, SSI Schaefer es presenta com el soci ideal gràcies al seu nivell de coneixements i una àmplia experiència dins del sector de la planificació i implementació de sistemes logístics integrats.

SSI Schaefer ofereix al món de l'empresa una exhaustiva varietat de productes i la més àmplia gamma de serveis en el camp de la intralogística permetent als seus clients accedir a solucions molt eficaces des d'un únic proveïdor. Els seus sistemes de producció compten amb els processos de producció més nous amb un valor afegit incomparable. La seva gamma de serveis comprèn des de la planificació de sistemes i assessorament fins a paquets de serveis a mesura, passant per la realització clau en mà d'instal·lacions. La flexibilitat i una considerable escalabilidad de les solucions de sistema són per SSI Schaefer un objectiu constant.

El nou magatzem logístic de Federfarma està especialment orientat al futur i constitueix un referent per al sector...
El nou magatzem logístic de Federfarma està especialment orientat al futur i constitueix un referent per al sector, gràcies a la incorporació de les últimes tecnologies de SSI Schaefer.

Solucions de magatzematge i transport

En SSI Schaefer són especialistes a ordenar un magatzem i en l'organització de tots els seus processos interns. Des de caixes apilables reforçades fins a complexos sistemes de prestatgeries per a emmagatzematge i preparació de comandes formen part de l'àmplia gamma de solucions dissenyades per la companyia.

El seu extens i exclusiu portafolio de solucions en sistemes d'optimització els permet oferir als seus clients una oferta independent i totalment diferenciada de les solucions estàndards del mercat. Des de SSI Schaefer desenvolupen productes innovadors i solucions a mesura que proporcionen als seus clients una organització eficient de les seves mercaderies per al magatzematge i transport. A l'àrea dels sistemes de transport intern, són el proveïdor capdavanter de solucions, especialment en mercats com els cosmètics, els articles multimèdia i els productes farmacèutics. Precisament en aquest últim sector, el dels productes farmacèutics,

SSI Schaefer ha desenvolupat recentment un dels seus projectes més brillants en l'àmbit de l'automatització de magatzems de distribució, el nou centre de distribució logística de Fedefarma a Barcelona, premiat el passat mes de juny amb el premi Icil a l'Excel·lència per la logística de distribució de la seva instal·lació amb un nivell d'automatització especialment elevat.

El nou magatzem logístic de Federfarma incorpora solucions com el Schaefer Carousel System i els sistemes automatitzats de magatzematge miniload...
El nou magatzem logístic de Federfarma incorpora solucions com el Schaefer Carousel System i els sistemes automatitzats de magatzematge miniload.

Nou Centre Logístic de Fedefarma

El nou Centre Logístic de Fedefarma, amb una superfície de 14.000 metres quadrats, és un dels més moderns d'Europa i situa a aquesta cooperativa a l'avantguarda del sector. Les noves instal·lacions van suposar una inversió de 30 milions d'euros, 11 dels quals en robotización, i la seva tecnologia permet preparar més de 120.000 línies diàries, ampliables a 160.000 i gestionar més de 40.000 referències d'estoc. Fedefarma, creada el 1928, compte actualment amb més de 3.000 socis i és una de les principals distribuïdores farmacèutiques d'Espanya i Catalunya. A més de la distribució de medicaments, la cooperativa ofereix també als seus associats serveis de formació, assessorament tècnic, serveis informàtics, gestió de compres i màrqueting, entre uns altres. El nou Centre Logístic de Fedefarma, especialment orientat al futur, marca una fita i constitueix un referent per al sector, gràcies a la incorporació de les últimes tecnologies de SSI Schaefer.

Joaquim Balsera, alcalde de la localitat barcelonina de Gavà, Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, i Lluis Barenys...
Joaquim Balsera, alcalde de la localitat barcelonina de Gavà, Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, i Lluis Barenys, president de Federfarma, durant la inauguració del nou magatzem logístic de la cooperativa de distribució farmacèutica.

Solucions d'automatització d'última generació

La instal·lació està dotada de transelevadores miniload per a l'entrada i reposició automàtica de mercaderia, així com de la més moderna tècnica de transport i els robots i sistemes de preparació de comandes d'alt rendiment més avançats. Es completa amb la integració d'un sistema de gestió de magatzem desenvolupat i subministrat també per SSI Schaefer que controla des de la recepció de mercaderia de laboratori, l'entrada de mercaderia de magatzem a l'estoc, la reposició automàtica amb control de seguiment de lot, la completa preparació de comandes, fins a la classificació per rutes d'enviament a clients, incloent un control de qualitat exhaustiu, garantint tot això processos optimitzats en tota la cadena logística. A més de la planificació, muntatge i engegada del sistema automàtic de preparació de comandes i del SGA, SSI Schaefer ha equipat el magatzem amb les prestatgeries miniload, prestatgeries de paletización, prestatgeries dinàmiques, de panells així com totes les caixes del magatzem miniload i del Schaefer Carousel System (SCS).

Schaefer Carousel System

El Schaefer Carousel System (SCS) ofereix un sistema innovador i rendible per un picking extremadament dinàmic d'articles. 1000 picks per hora, alta densitat de magatzematge i el seu disseny modular fan del SCS una solució en la qual a poder basar un procés de preparació de comandes amb el nivell de rendiment requerit.

Schaefer Carousel System és un sistema de preparació de comandes extremadament dinàmic que garanteix un temps curt d'implementació i una alta qualitat en la preparació de comandes gràcies al seu exclusiu sistema de guia per a l'usuari. Al seu torn permet implementar una instal·lació amb estalvi d'espai i recursos amb una flexibilitat pràcticament il·limitada quant a varietat d'articles.

Sistemes automatitzats de magatzematge miniload

Els sistemes automatitzats de magatzematge miniload de SSI Schaefer són perfectes per al magatzematge d'articles petits, com és el cas de la majoria de productes farmaceúticos distribuïts per Fedefarma. Seccions completes del magatzem, plenes de peces petites, controlades via IT, són desestibadas per sistemes automàtics, sense personal. A continuació, se subministren a les estacions corresponents de preparació de comandes mitjançant una línia de connexió de cinta transportadora. El sistema de prestatgeries compleix amb els requisits més exigents en termes de precisió de fabricació i exactitud d'instal·lació. La solució miniload de SSI Schaefer inclou també la instal·lació de transelevadores miniload per a l'entrada i reposició automàtica de mercaderia.

Programari de gestió de magatzems (SGA)

En SSI Schaefer, com a fabricants de programari i integradors de sistemes, són totalment conscients que el programari s'ha d'utilitzar com un mitjà per aconseguir una fi, sempre amb l'objectiu d'augmentar l'eficiència dels seus clients.

El SGA desenvolupat per SSI Schaefer és capaç de controlar totes les activitats d'un magatzem, independentment de si aquestes tasques són realitzades per persones o màquines. El programari inclou un paquet complet de solucions que cobreix totes les àrees d'un magatzem (gestió del magatzem, control de sistemes de transport, preparació de comandes, flux de productes, mòduls especials...).

SSI Schaefer, un soci comercial potent i de confiança

Des de la seva creació en 1937, SSI Schaefer ha estat una empresa familiar alemanya que explica en l'acualidad amb més de 50 subsidiàries a tot el món. Ja sigui en la indústria, el comerç o en organismes públics, els seus productes s'utilitzen en tots els continents i exerceixen les seves funcions de manera eficaç i competent. Són un dels majors subministradors de solucions integrals i fabricadores de components del món dels següents sectors: sistemes logístics, magatzematge i transport, llocs de treball, programari logístic i tecnologia de gestió de residus.

En els projectes de SSI Schaefer, la solució global té sempre prioritat absoluta. Lliuren sistemes complets amb una gran complexitat de fabricació que s'adecuan perfectament a les necessitats dels seus clients. La comunicació i la compatibilitat de tots els components juguen un paper decisiu. D'aquesta forma brinden als seus clients la possibilitat d'estar sempre davant dels seus competidors i de resistir de forma duradora en uns mercats molt competitius.

Quan es tracta de solucions eficients, SSI Schaefer no només beu de la font sinó que són la font. D'això forma part, de manera molt especial, el fet d'utilitzar els materials i les tecnologies més moderns. Gràcies a la seva capacitat innovadora ha obtingut nombrosos guardons industrials i ha adquirit el lideratge del mercat del sector de la logística intraempresarial.

SSI Schaefer és un dels majors subministradors mundials de solucions integrals per a la logística intraempresarial
SSI Schaefer és un dels majors subministradors mundials de solucions integrals per a la logística intraempresarial.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis