Serrat Trituradoras, S.L. - Trituradores forestals

Serrat Forestal T 2300

Trituradora forestal per a grans esbrossis: per a tractors de 125 CV de potència mínima

El model Forestal T 2300 de Serrat Trituradores és una trituradora forestal ideada per a grans esbrossis, que compta amb un martell forestal flotant, que proporciona versatilitat contra els tocones i tota classe de roques, i amb un rotor amb un diàmetre de 550 mm, que amplia la potència de tall, tant en l'impacte contra el martell com en el seu triturado contra les diferents línies de contra-martells interiors.

El seu sistema autoequilibrante reparteix els martells al llarg del rotor, de manera que cobreixen tota la zona d'atac. Aquesta trituradora manté un perfecte equilibri entre la velocitat del gir i el pes del capçal del martell, per així poder treballar amb menor esforç del tractor a una velocitat d'entre 1 i 3 km/h. No és necessari, en cap cas, l'ús de velocitats lentes. De gir de 360° en els seus 20 martells, aquesta trituradora té una gran altura de boca que treballa marxa enrere per accedir a matolls de fins a 2 i 3 metres d'altura.

El mètode de construcció d'aquest tipus de trituradora professional aconsegueix un rendiment major en temps de durabilitat més perllongats pel que fa a un altre tipus de trituradores: els suports de rodament estan fabricats en acer.

El sistema exclusiu de màniga recambiable roscada a l'eix del rotor de Serrat permet una substitució ràpida al final de la vida dels rodaments i evita que un trencament fortuït danyi a l'eix del rotor.

La Forestal T 2300, amb un pes d'1.600 kg, està fabricada en xassís de xapa antidesgaste de 10 mm d'espessor, que evita deformacions prematures per impactes. Els patins són regulables en altura i la transmissió és lateral i per corretges. Porta una cortina davantera de protecció de cadenes, a més d'un tercer punt hidràulic. La presa de força pot ser de 540 o 1.000 rpm (a definir pel client).

La potència mínima del tractor ha de ser de 125 CV. Com qualsevol altra trituradora Serrat, els martells estan garantits contra trencament i la màquina ha estat construïda seguint la normativa CE i amb els indicadors de seguretat visibles al personal.

Opcionalment, es pot equipar amb doble arrossegament FX, un sistema de doble tiraje de corretges laterals, a banda i banda de la màquina, que equilibren la potència en tots dos atacs al rotor i que multiplica la durabilitat dels rodaments. La potència de transmissió és de 46 Kw per corretja. També es pot adquirir amb corró posterior de diàmetre 275 mm de diàmetre, amb moviment hidràulic; amb roda lliure en la màniga, que absorbeix la inèrcia del rotor quan la presa de força del tractor està parada; amb portón posterior hidràulic, que proporciona major amplitud d'entrada a l'atac posterior quan aquest es troba obert, i amb abatidor hidràulic.