Serrat Trituradoras, S.L. - Trituradores agrícoles desplaçables

Serrat Trigon T 2000

Trituradora d'eix horitzontal i de martells: per eliminar herba i branques de fins a 6 cm de diàmetre

Fotografia de Trituradora d'eix horitzontal i de martells
La Trigon T 2000 de Serrat Trituradores és una trituradora d'eix horitzontal i martells de sèrie ideada per a l'eliminació d'herba i branques de fins a 6 cm de diàmetre en plantacions, manteniment dels mateixos i usos en jardineria, així com per al manteniment de parcs i jardins.

Es tracta d'una trituradora d'una construcció compacta i robusta, de bons resultats en jardineria industrial i manteniment de vores i vorals.

El diàmetre del rotor és de 420 mm i ofereix un ample de labor de 2 m. Pensada per treballar amb tractors de potència mínima de 70 CV per a presa de força de 540 o 1000 rpm (a triar pel client), aquesta màquina pot configurar-se amb tres tipus d'enganxis: enganxi per a vinya (fixa), la configuració de la qual està centrada al volum, per a cultius entre línies a una sola passada; desplaçable, amb enganxi tripuntal en paral·lelogram i amb tres braços d'acoblament, que garanteixen la inexistència de folgances i, també, la llarga durada, i reversible desplaçable, configurada per accionar-se amb tractors reversibles o en frontal d'un portaaperos. És desplaçable mitjançant barres amb casquillos de nylon.

La Trigon T 2000, com qualsevol altre model de la gamma de Serrat Trituradores, està fabricada en xapa antidesgaste, de 10 mm d'espessor, i compta amb un corró regulable en altura i retenedor posterior. La transmissió és lateral i per corretges 3C.

Els 16 martells que incorpora estan dotats d'un coll major, un pes superior. Això proporciona major inèrcia del rotor i menys exigència a la potència del tractor, a més d'assegurar major fortalesa en l'impacte contra restes de poda.

Totes les trituradores de la gamma Trigon incorporen un rascador d'herba per desprendre aquella que queda adherida al corró per la humitat i evitar així que pugui provocar dificultats en el sistema de control de la màquina. Incorpora també doble rodament en corró posterior.

Altres característiques a destacar són el doble rodament en corró posterior, rodaments de rotor doble filera de corrons oscilantes i roda lliure en el grup de sèrie.

Com qualsevol altra trituradora Serrat, la màquina ha estat construïda seguint la normativa CE i amb els indicadors de seguretat visibles al personal.

La trituradora es fabrica en 7 models amb amples de labor d'entre 1 i 2,5 m. La Trigon T 2000, en concret, està dotada d'un ample de treball de 2.000 mm, amb 16 martells i 650 kg de pes. L'altura d'aquesta trituradora és de 815 mm, l'amplària és d'1.360 mm i la longitud de 2.160 mm.

Opcionalment, es pot equipar amb roda lliure en la màniga, que absorbeix la inèrcia del rotor quan la presa de força del tractor està parada, i amb cadenes davanteres, Imprescindibles en terrenys molt pedregosos.