Airmatic, S.A. - Premses per a fusta

Ormamacchine

Premses hidràuliques: premses de plats calents i plats frios

Fotografia de Premses hidràuliques
Les premses Ormamacchine són el resultat d'un constant estudi per a la recerca d'una màquina completament funcional i fiable.

- Les premses plats calents són el resultat d'una constant recerca d'una màquina altament funcional. El robust xassís, que és soldat i treballat amb màquines d'alta precisió, la qualitat dels òrgans oleodinámicos com els pistons cromados a espessor, la centraleta hidràulica amb doble bomba a baixa pressió per al tancament ràpid dels plats, l'alta pressió per a la fase de treball, les mesures exteriors reduïdes al mínim per facilitar l'ús i la seva seguretat, fan d'aquest tipus de premsa una de les més funcionals i fiables de mercat.

- Les premses en fred de la nova seriï "P" i "S" són el resultat d'una experiència decenal. La seriï "P" té el moviment del plat des d'a dalt cap avall, la seriï "S" des de baix cap amunt. L'estructura, realitzada per l'assemblat de bigues, tubulars i "carter", garanteix a la premsa una particular rigidesa i resistència; els plats de premsatge estan revestits de planxes zincada.

Les seriïs "P" i "S" poden ser equipades amb dispositiu per a la recuperació automàtica de la perduda de pressió. La regularitat del moviment del plat està garantida per cremalleres. Les premses hidràuliques Ormamacchine de la sèrie C4 - C6 són construïdes amb els conceptes de les premses d'elevada embranzida encara que són màquines econòmiques.