Boge Compresores Ibérica, S.L.U. - Controladors per a altres aplicacions específiques

Boge airtelligence plus

Controladors de sales de compressors: tecnologia de l'aire comprimit per ajudar a estalviar energia

Fotografia de Controladors de sales de compressors
Amb l'airtelligence plus, Boge demostra que la moderna electrònica pot millorar significativament l'eficiència de les sales de compressors. Al costat de la utilització de la calor residual dels compressors (p. ex. per a la calefacció o per a processos tèrmics), la introducció de controladors de sala és una de les mesures de millora d'eficiència més significativa. Un altre avantatge per a l'usuari, és la ràpida tornada d'inversió, també aplicable a sales de compressors ja existents.

Una de les funcions especials de l'airtelligence plus és la possibilitat de programar dos diferents rangs de pressió. Disposa d'una entrada digital per commutar entre els rangs de pressió, per exemple en els canvis de torn. També es pot programar el nombre màxim dels compressors que operen en paral·lel. Les nombroses funcions permeten a l'usuari adaptar l'airtelligence plus per satisfer les necessitats particulars de la manera més eficaç possible.

L'airtelligence plus se subministra en una caixa de metall per a muntatge en la paret, els models estan disponibles per a pressions de fins a 16 i 50 bar. El rellotge setmanal disposa de 50 canals, amb el que els compressors poden ser totalment programats.

Això no només permet l'alternança per assegurar que la càrrega es distribueix uniformement entre els compressors, sinó que quan la demanda d'aire sigui reduïda permet diferents configuracions (p. ex. el torn de nit o durant els caps de setmana).