Talleres Corbins, S.L. - Compressors par a poda

Serie Alpha, Atlanthis, Prima, Mágnum y Greenline

Compressors para poda pneumàtica: equipats amb una extensa gamma d'accessoris

Tallers Corbins, disposa d'una extensa gamma de compressors para poda pneumàtica. Per exemple, els compressors per les podadoras pneumàtiques tractor seriï Alpha i Atlanthis, acoblats als tres punts del tractor i accionades per la presa de força (funcionament continu), es presenten en diferents versions de calderines i compressors, segons les necessitats de cada usuari. Tots els models tenen un xassís compacte i robust i compleixen amb les normatives de seguretat CE.

La sèrie Gran Calderín Cosina i Mágnum són equips compressors amb acumulador d'aire a 15 bar, amb capacitat de 600 o 1.000 l, la qual cosa permet treballar amb el tractor parat durant hores. Tots els models disposen de vàlvula reguladora de tres vies, vàlvula de seguretat, grup regulador amb condensador d'aigua i lubrificador automàtic. Integren també calderín homologat i proteccions de seguretat segons normativa CE. La presa de força va inclosa. Els models Mágnum destaquen pel seu particular xassís en xapa estampada compacta, igual que el seu disseny amb el calderín més prop del punt d'enganxi del tractor, que permet la utilització d'aquest tipus de màquina amb tractors de baixa potència.

La sèrie Greenline inclou motocompresores a motor de gasolina de quatre temps Robin o Fona amb plena autonomia, que no requereixen de cap tractor. Per a zones de difícil accés estan disponibles els models autopropulsados que permeten accedir a qualsevol àrea amb el mínim esforç.

Els seus principals característiques són la vàlvula reguladora amb sistema de recuperació automàtiques i la vàlvula de seguretat, el filtre de condensació, lubrificador automàtic i regulador de pressió de sortida.

La varietat es completa amb els motocompresores industrials amb 25, 50 o

100 l per a un altre tipus de treballs més específics. També està disponible una extensa gamma d'accessoris per accionar mitjançant els compressors. Gran varietat de tisores pneumàtiques, serres pneumàtiques, platines recull-olives d'una o dues mans, alargos fixos de 0,50 a 3 m o

telescòpics, desbrozadoras de motxilla, barres cortasetos, enrolladores de

mànega, guants de protecció anticorte, a més de les tisores manuals i

les de tipus guillotina.