Boge Compresores Ibérica, S.L.U. - Compressors de cargol

Boge Serie S-3

Compressors de cargol: basats en el concepte Effilence = Effi-ciency + si-lence

Fotografia de Compressors de cargol
La Seriï S-3 de Boge és eficaç ja que aquests models incorporen un cargol d'última generació (100% Boge) i un renovat sistema de refrigeració.

Aquesta generació del model Boge S inclou l'etapa de compressor més eficaç que Boge ha fabricat mai: Boge Effilence.

D'aquesta forma s'aconsegueixen els següents avantatges: augment del cabal, augment de l'eficiència, disminució del nivell sonor, filtro cabina i oli sintètic de sèrie.

És silenciós: el cargol Boge Effilence, i el sistema de ventilació permet que el model Boge S-3 sigui més silenciós que mai. La seva velocitat del moto-ventilador s'ha reduït a la meitat, i amb això ha disminuït el nivell sonor, millorant el sistema de refrigeració i reduint el consum elèctric.

Compta amb un sistema de control provat. Inclou de sèrie el control Focus: còmode i manejable, que ofereix nombroses funcions de supervisió i control.

A més, disposa de comunicació d'alt nivell amb altres equips. Amb un disseny acreditat, la Seriï S-3 conserva el premiat dissenyo S. Si a més se sumeixi: l'eficient cargol Effilence, el sistema de refrigeració, l'optimitzat sistema de tanc separador horitzontal, i l'alta qualitat de components, s'obté un dels compressors més eficients, silenciosos i fiables del mercat.