Boge Compresores Ibérica, S.L.U. - Compressors de cargol

Boge Serie C

Compressors de cargol: per a petites i mitges demandes d'aire comprimit

Fotografia de Compressors de cargol
D'àmplies prestacions, els compressors de cargol Boge treballen en milers de tallers i indústries en molt variades aplicacions.

En concret, els compressors de cargol Seriï C es dirigeixen a petites i mitges demandes d'aire comprimit. Són compactes, eficients i molt silenciosos. La seva estructura modular permet diferents configuracions: compressor de cargol; instal·lació d'aire comprimit, compressor de cargol muntat sobre dipòsit almacenador; central d'aire comprimit, amb compressor de cargol + assecador frigorífic independent muntats sobre un dipòsit acumulador; central d'aire comprimit amb variador de freqüència, afegint, a la configuració anterior els avantatges energètics del variador de freqüència.

Una variació de pressió diferencial produeix un increment o disminució del cabal aportat per adaptar-se al consum d'aire comprimit en temps real. Els cabals efectius de la sèrie C van des de 0,234 fins a 2,24 m3/min; la gamma de pressions de 8, 10 i 13 bar, amb altres en opció; i potència nominal de 2,2 - 15 kW, 3 - 20 CV.