Airmatic, S.A. - Centres de mecanitzat per a fusta

Weinig Conturex

Centre de mecanitzat: per a fusta massissa

Fotografia de Centre de mecanitzat
La tecnologia de fabricació més nova de Weinig es diu Conturex i és sinònim d'una elaboració completa, fins i tot de peces de treball complexes. És la màquina adequada per serrar, fresar, trepar i escatar tots els contorns. L'usuari elabora les seves peces de treball en passos de treball coordinats en una sola màquina. Dues unitats d'elaboració treballen en equip, estalviant-li així una enorme quantitat de temps. Dos cambiadores d'eines que poden ser dotats de totes l'eines necessàries, garanteixen l'elaboració sense interrupcions i sense que es produeixin temps de preparació.

Les exigències estan en continu creixement: cada dia, l'usuari ha de realitzar un altre tipus de comanda, havent de fer front a totes les tendències del mercat. La resposta a aquests requeriments és la màquina Conturex. Simplement s'ha de transferir les dades de disseny de les seves peces de treball al programari del Conturex i subministra el que el mercat exigeix.

Des d'ara, serà possible produir peces d'allò més variats contorns i en qualsevol quantitat requerida, sense perdre temps a causa de treballs de preparació. D'aquesta forma, serà possible obrir nous segments del mercat i, al mateix temps, realitzar racionalitzacions.