Airmatic, S.A. - Centres de mecanitzat per a fusta

Holz-her Pro-Master

Centre de mecanitzat: pot trepar, serrar, fresar i ranurar

Fotografia de Centre de mecanitzat
El Pro-Master d'Holz-Her fixa les normes d'una fabricació CNC econòmica i molt flexible. El ventall de prestacions del centre de mecanitzat encerta completament quan s'exigeix una velocitat de mecanitzat elevada, una precisió superior a la mitjana i una utilització senzilla i ergonòmica exemplar. La concentració absoluta sobre les exigències de la pràctica fa de Pro-Master les màquines ideals en la seva gamma de preu, constituint així centres de mecanitzat perfectes per a totes les empreses que treballen de manera molt flexible i encaren a les exigències industrials.

L'estructura en la seva construcció curta i compacta i la potència mòbil tipus coll de cigne (de construcció mecanosoldada) garanteixen una estabilitat superior. Combinats amb corredisses prismàtiques invertides i temperades, constitueixen la base d'un funcionament precís dels potents agregats. Un transportador de seguretat de 3 zones permet un mecanitzat pendular. Tres longituds de màquines i grans cotes de mecanitzat obren a Pro-Master nous horitzons al mercat.

Trepar, serrar, fresar, ranurar; el cap de mecanitzat de Pro-Master és multifuncional i està perfectament equipada per a una fabricació racional d'elements de mobles més senzills i més complexos, a través del temps. Les dues corredisses prismàtiques de l'eix Z estan temperades i invertides i no permeten així el menor dubte.

El cap de mecanitzat de Pro-Master disposa d'un accionament directe per cargol de boles. La construcció integrada compacta fa d'aquesta màquina un model de dinàmica, d'acceleració i de precisió de la col·locació.

Existeixen els següents models de la gamma Pro-Master, segons la necessitat del client:

- Pro-Master 7018, la més petita de la gamma. Destaca per la seva flexibilitat, precisió i polivalència.

- Pro-Master 7123, destaca per la seva extrema flexibilitat.

- Pro-Master 7223 , fabricació CNC exigent. Els grans recorreguts en els eixos X i Z obren noves dimensions a la fabricació.

- Pro-Master 7225 5XL, per mecanitzats de 5 eixos.