Talleres Corbins, S.L. - Atomitzadores d'arrossegament

Corbins Mega- Influx

Atomizadores remolcats: disponibles amb dipòsit en polietilè d'1.000, 1.500, 2.000 o 3.000 litres

Fotografia de Atomizadores remolcats
Dins de l'extensa gamma d'atomizadores Corbins es troba el model Mega-Influx amb un xassís reforçat galvanització per a una major durabilitat. Dipòsit en polietilè d'1.000, 1.500, 2.000 o 3.000 litres. Mesclador amb doble sistema con venturi, garantint una barreja òptima, i kit premezclador de productes en la tapa del dipòsit.

Disposa de filtre d'ompliment del dipòsit i filtre d'aspiració bomba amb vàlvula automàtica antipolución, a més de filtres autolimpiables en llautó. Opcionalment pot incloure diferents models de bombes de pistó membrana o pistó ceràmic.

Compte a més amb comandament manual tipus monocomandament amb regulador de pressió integrat; aspiració inversa evitant la reaspiración de la pulverización, hèlix de 800 amb pales regulables; contraventilador d'aire en la impulsió i con progressiu amb doble sortida d'aire sistema flow que permet tenir un flux d'aire afegit; grup multiplicador de dues velocitats; tovera d'aspiració en acer inoxidable, filtres dobles antigota de llautó d'alta qualitat amb plaquitas ceràmiques. De sèrie equipades amb enllumenat i enganxi boca de peix al tractor. Opcional enganxi articulat i transmissió amb protecció inclosa.