Centrifugación Alemana, S.L. (ex Hica Centrifugación) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Centrifugación Alemana, S.L. (ex Hica Centrifugación)
Ronda de los Olivares 51-53 - Pol. Ind. Los Olivares
23009 Jaén Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑953281584  
🖷:  +34‑953281583
w:  www.centrifugacionalemana.com
Maquinària per al tractament de llots

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Centrifugación Alemana, S.L. (ex Hica Centrifugación)

Joint-venture pertanyent al grup empresarial Centrifugació Alemanya, participada per l'enginyeria més avançada en deshidratació de sòlids / líquids.

És una empresa altament especialitzada en tot tipus de treballs relacionats amb centrífugues horitzontals de qualsevol marca o model.

HICA S.L. sorgeix com a conseqüència de l'acord estratègic establert entre Centrifugació Alemanya S.L. i Hiller GmbH per desenvolupar el mercat de les centrífugues horitzontals. Centrifugació Alemanya, S.L.: Empresa especialitzada en el subministrament, muntatge i reparació de tot tipus de centrífugues horitzontals, amb tallers propis. Hiller GMBH: Especialista en la fabricació de diversos tipus de centrífugues horitzontals i accionaments hidràulics, amb més de 40 anys d'experiència dissenyant i fabricant equips amb aplicacions especials de tota índole (més de 4500 referències a tot el món)