Imcoinsa 1985, S.L. - Trepants elèctrics

29721

Trepants i corones diamantadas: eviten la perforació picant amb eina pneumàtica, etc

Fotografia de Trepants i corones diamantadas
Imcoinsa resol el problema de perforació amb la seva gamma de trepants per a corones, amb potències des d'1.900 fins a 3.900 W i capacitat de corones de fins a 400 mm.

Dins d'aquesta gamma està el model 29721 per treballar amb corones de funcionament en sec, o funcionament en humit. Aquest model és molt pràctic, doncs permet treballar fins i tot a mà, és a dir sense suport, pes mínim de la seva gamma al mercat (5,60 kg), i si es desitja pot emprar-se per treballar en humit, un suport d'alt rendiment i qualitat.

Pels altres models que solament treballen en humit, l'empresa disposa també de suports d'alt rendiment, fent fàcil el treball de l'operari, ja que aquests suports són inclinables i als models per a grans diàmetres, pot col·locar-se fins i tot unes rodes per al seu desplaçament.

Tots els models són robusts, eficaços i de gran estalvi, evitant amb la perforació l'haver de realitzar els orificis picant amb eina pneumàtica, etc.

cal destacar també la gamma de corones diamantadas, en les seves diferents variants, segons l'aplicació que es va a donar a les mateixes, d'alt rendiment i llarga durada, amb resultats econòmics interessants, donada la seva qualitat-preu. Això és conseqüència que les corones són d'un llarg de 450 mm, contra els 400 mm que ofereix el mercat, fabricades amb segments en punta (tejadillo), i que faciliten el centrat de la corona evitant les vibracions d'aquesta, soldats a làser, etc.