Imcoinsa 1985, S.L. - Transpalets elèctrics amb plataformes elevadores

Imcoinsa

Transpaletas i apiladoras: manuals

Fotografia de Transpaletas i apiladoras
Imcoinsa explica entre els seus productes amb transpaletas de diferents versions, i apiladoras manuals.

Entre les primeres es troben les transpaletas modelo Super-Professional o la Professional Plus, a més de la transpaleta de baixa altura, la de tijera, la transpaleta de pala curta o la realitzada en acer inoxidable.

cal destacar entre totes elles la versió Professional Plus, disponible en dos models i que es lliura amb capacitat per 2.500 kg de pes, amb rodes de nylon o de poliuretà (segons la comanda) i amb manilla de manipulació i agarri. Se subministra protegida i embolicada amb material de goma que esmorteeix les vibracions i fa més còmode el treball. Compte a més amb una palanca en la part inferior que permet baixar la càrrega trepitjant el pedal, sense necessitat de manipular la manilla.

Quant al model Professional, també disponible en dos models, ofereix una capacitat de càrrega de 2.000 kg, i una altura d'elevació de fins a 190 mm. Les forquetes mesuren 1.150 mm de llarg i van equipades amb rodes de nylon o poliuretà, segons el model.

El model de baixa altura té una capacitat de càrrega per 1.500 kg i una altura d'elevació de 142 mm. Pesa 90 kg i porta rodes de poliuretà. Per la seva banda, la transpaleta de tijera també carrega fins a 1.500 kg, pot elevar-se fins a 800 mm i porta rodes de poliuretà.

Finalment, la transpaleta fabricada en acer inoxidable (model 0X15) és per 2.500 kg de càrrega; disposa de palanca de baixada de la mercaderia, rodes de nylon i reuneix tots els requisits i homologacions necessàries per treballar en establiments de comestibles, carnisseries, peixateries, etc.