Boge Compresores Ibérica, S.L.U. - Accesorios para compresores

Boge

Sistema d'estalvi d'energia: per a compressors

Fotografia de Sistema d'estalvi d'energia
Segons estudis, es pot estalviar fins a més del 33% de l'energia relacionada amb l'aire comprimit.

L'estalvi energètic s'ha convertit en una peça clau per a les empreses. Per aquesta raó, l'eficiència és prioritària en el disseny i fabricació dels productes Boge i amb el Programa d'Eficiència Boge es beneficien el medi ambient i el compte de resultats dels clients. Entre els serveis de Boge destaca les auditories energètiques per a estalvi de costos de manteniment i consum energètic.

Les solucions que aporta Boge aconsegueixen l'eficiència energètica i el consegüent estalvi en formes diverses. En aquest cas, amb Duotherm de Boge, es pot recuperar fins al 72% de l'energia que consumeix el compressor en forma d'aigua sanitària a 70 °C.

El compressor, en ser una màquina tèrmica, transforma la major part de l'energia que consumeix en calor. Aquesta calor és una valuosa energia que, canalitzada, permet el seu aprofitament.

El sistema Duotherm precalienta l'aigua de tornada del circuit de calefacció reduint l'aportació tèrmica necessària per a la caldera. L'estalvi és clar, menor consum de gas o gasoil.

Duotherm està disponible des de compressors de 10 CV i la inversió s'amortitza en un o dos anys si només s'empra en hiverno.

Si s'utilitza tot l'any s'amortitza en mesos.