Airmatic, S.A. - Planejadores per a fusta

Weinig Powermat

Planejadores moldureras automàtiques: per a fusta massissa, matèries derivades d'aquesta i plàstics

Fotografia de Planejadores moldureras automàtiques
La sèrie Powermat de Weinig està formada per màquines planejadores moldureras automàtiques, d'altes prestacions, útils per elaborar de forma ràpida fusta massissa, matèries derivades de la fusta com MDF, o fins i tot materials com a plàstics.

L'ajust de la màquina es realitza en molt poc temps i les eines són compactes i fàcils de manejar. El maneig és especialment senzill i els resultats obtinguts són excel·lents.

Les Powermat suposen una revolució quant a tecnologia per a la indústria i els tallers de la fusta, equipades a més amb el sistema ràpid de canvi d'eines PowerLock, patentat per Weinig.

Dins de la sèrie Powermat es pot seleccionar la màquina més adequada a cada programa de treball o necessitat, des de la Powermat 500 per els qui desitgen iniciar-se, fins a la Powermat 3000, la màquina automàtica de força hercúlea.

Aquesta sèrie de màquines es caracteritzen per detalls com l'excel·lent potencial de rendiment i la perfecta qualitat de les superfícies, a més dels temps d'ajust curtíssims i l'alta fidelitat de repetició. Són doncs una solució òptima per a qualsevol exigència, d'ajust ràpid i senzill, amb un maneig senzill i confortable i màxima seguretat en el treball. A més, asseguren una òptima integració en solucions de sistemes existents en Weinig, que incrementen la productivitat.