Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Inyectoras para uso universal (termoplásticos)

Italtech serie KS

Inyectora amb tancament hidràulic de dos plats

Fotografia de Inyectora amb tancament hidràulic de dos plats
Italtech (representada per Centrotécnica) va presentar en Equiplast l'última generació de màquines d'injecció de la sèrie KS, amb sistema de tancament hidràulic de 2 plats, que suposa un important avanç tecnològic. Als avantatges de la precisió i la rapidesa de moviments d'aquest sistema de tancament, s'uneixen la concepció d'una estructura àmpliament dimensionada, amb mesures de plats, distància entre columnes i carreres àmplies, tot això controlat des del sofisticat sistema de control Alfa 6.

Aquest control gestiona el procés de treball de la màquina i ocasionals perifèrics associats, realitza un control permanent de totes les dades seleccionades, control de qualitat, de producció i alarmes en cas de desviació d'algun paràmetre i permet el servei tècnic a distància, mitjançant la connexió a una línia telefònica. És a més, fàcil i utilitzar, amb la interfície operadora (terminal) desenvolupada en entorn "Windows" , que para major facilitat manté l'aparença gràfica de terminals precedents, mentre que la modalitat de "modificar dades" està integrada a la funcionalitat d'una pantalla tàctil.

El sistema permet l'accessibilitat a través de protocols estàndard (ODBC; SQL....) a la base de dades, mitjançant els principals paquets comercials (Excel, Access), podent-se instal·lar el control de la màquina a la xarxa informàtica de la planta.

Destaca també la versió ÉS- Energy Saving, disponible per a tota la gamma de màquines de les sèries BS, KS i MKS d'Italtech (des de 420 fins a 8.000 tones de tancament), que ajusta la capacitat instal·lada a les efectives exigències del cicle de la màquina, absorbint exclusivament l'energia requerida.