Imcoinsa 1985, S.L. - Compressors mòbils

Imcoinsa Serie Advance y Bajas Revoluciones

Compressors: per als usuaris més exigents

Fotografia de Compressors
Equips fabricats per oferir la màxima fiabilitat, rendiment i vida útil. Les gammes de compressors Imcoinsa d'acoblament directe sèrie Advance i compressors estacionaris de baixes resolucions seriï Imco estan orientats al professional en diferents sectors: indústria, automoció, agrícola, pintura, fusteria, etc.

En el seu disseny i fabricació s'han contemplat aquelles premisses que garanteixen aquest màxim rendiment i fiabilitat amb una llarga vida útil.

Sèrie Imco:

Els compressors estacionaris sèrie Imco estan orientats a l'àmbit professional en els diferents sectors: automoció, agrícola, pintura, fusteria i indústria en general. En conseqüència, adopten com a estàndard el sistema de baixes revolucions, en la convicció que resulta la solució idònia per garantir un elevat rendiment i una llarga vida útil dels equips.

A partir de 7,5 disposen de versions amb arrancador estavella - triangle, amb la consegüent optimització i estalvi en el consum elèctric.

Més vida útil: les baixes revolucions impliquen un menor desgast en els elements sensibles del capçal: pistó, segments, placa de vàlvules, etc. Es redueix el règim de temperatura dels elements en moviment.

Més silenciós: en nombroses ocasions el compressor es troba situat en una zona habitual de treball, sent necessari minimitzar l'emissió sonora.

Més rendiment: un règim de baixa revolucions afavoreix el rendiment del compressor, permetent un estalvi en els costos d'explotació.

Sèrie Advance:

Compressors d'acoblament directe d'alta prestacions. La sèrie Advance està concebuda per als usuaris més exigents. Amb una construcció del capçal compressor robusta i fiable, aporten un elevat rang de disponibilitat i producció d'aire, amb la consegüent optimització del rendiment.

Els equips es presenten amb una completa dotació composta de:

- Presostato i regulador de pressió.

- Regulador i manòmetre de pressió de sortida.

- Manòmetre pressió calderín.

- Endolls ràpids universals.

- Oli de lubricació.

- Rodes de transport.

Més aire: 15% més de producció gràcies al seu capçal sobredimensionat d'altes prestacions.

Més rendiment: estalvi en el consum elèctric superior al 10%.

Més fiable: major vida útil de l'equip. Presostato, motor elèctrics, segments, placa de vàlvules, etc. d'altes prestacions.