Valorización y Recuperación de EPS, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Valorización y Recuperación de EPS, S.L.
Núria, 42
08591 Aiguafreda (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑902907886  
w:  www.valyrec.com
compactadoras d'eps

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Som un grup d'empresaris, amb àmplia experiència en el sector del reciclat industrial d'EPS, plàstic i cartró.
Compromesos amb el medi ambient.
Oferim a tots els nostres clients les solucions mediambientals als residus, mitjançant la utilització de maquinària d'última tecnologia adaptada a les normes comunitàries vigents.
Oferim la garantia d'un desenvolupament de l'activitat amb una excel·lent relació qualitat-preu, per generar estalvis en el tractament de residus.

Oferim una àmplia gamma de serveis per proporcionar a la seva empresa l'ajuda addicional d'experts i els recursos necessaris, amb l'objectiu d'assegurar el més òptim servei postvenda del mercat.
Servei Tècnic: Si és necessari desplacem als tècnics especialistes de la marca des dels seus països d'origen per garantir el millor servei tècnic que requereixi.
Manteniment periòdic: Gestionem totes les reparacions de les màquines venudes en garantia o fora d'ella.
Servei Comercial: Realitzem visites periòdiques, oferint als nostres clients la millor atenció comercial, amb l'objectiu de supervisar el bon funcionament de les màquines i donar un assessorament en els resultats comercials. El nostre servei comercial li garanteix estar informats dels nous productes amb els últims avanços i tendències del mercat.