TransGrúas Cial., S.L. (Trans Grúas) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
TransGrúas Cial., S.L. (Trans Grúas)
Ctra. C-17, km 17 - Pol. Ind. Els Batzacs - Apartado 81
08185 Lliçà de Vall (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938498388  
🖷:  +34‑938496299
w:  www.transgruas.com
Importadors d'Equips d'Elevació i Transport

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
TransGrúas Cial., S.L. (Trans Grúas)

Des de 1978 ens dediquem a la importació, distribució, venda, muntatge, reparació i servei post-venda de maquinària d'elevació i transport per als sectors de la construcció, transport i reciclatge.

La nostra seu central es troba a Barcelona i a més comptem amb delegacions pròpies a Madrid i Vitòria, on disposem d'oficines i taller propi. Oferim els següents serveis:

* Assessorament comercial: el nostre equip comercial està format per comercials i responsables de producte, especialistes en les necessitats de cada sector, que treballen en estreta col·laboració amb el dpto. i+d de cada fabricant per traslladar-li les necessitats específiques del mercat i aconseguir oferir sempre els equips més competitius i actuals possible.
* Taller de muntatge i reparació: disposem de taller propi en les 3 delegacions on estem presents, amb personal especialitzat en hidràulica, electrònica i mecànica per garantir el correcte muntatge de l'equip sobre camió, així com la reparació, revisió, etc. Cobertura nacional (incloses Illes Balears i Canàries), a través de la nostra xarxa de concessionaris.
* Carrosseries: disposem de taller propi de carrosseries per a el “acabat a la carta” del camió de cada client, de manera que garantim el compliment del termini de lliurament acordat i controlem la qualitat del procés complet.
* Post-Venda: equip de tècnics dedicats a l'atenció telefònica, servei de taller mòbil en cada delegació, així com a la formació de la nostra xarxa de concessionaris oficials presents en pràcticament totes les províncies espanyoles. Cobertura nacional (incloses Illes Balears i Canàries), a través de la nostra xarxa de concessionaris.
* Manteniment: amb el lliurament de cada equip, oferim una “guia recomanada” de revisions periòdiques i/o preventives per garantir el bon funcionament i rendiment de l'equip en qüestió.
* Recanvis: disposem d'un magatzem propi en cada delegació amb ampli estoc de recanvis originals, amb l'objectiu de lliurar peces en un termini màxim de 48 hores.

Expliquem a més amb una xarxa de distribuïdors oficials repartits per gairebé totes les províncies espanyoles, incloent les illes Balears i Canàries.

TRANSGRUAS es regeix per una política de qualitat conforme a la normativa ISO 9001. La nostra política inclou el ser una empresa eficient i competitiva, sempre compromesa a oferir a més de productes de primera qualitat, un bon servei al client.

Podrà trobar-nos en:
SEU CENTRAL (BARCELONA):
CTRA.C-17,KM.17
POL.IND.ELS
BATZACS 08185-LLIÇÀ DE VALL
Tel. 93 849 83 88
FAX. 93 849 62 99 / 93 846 49 32
GERENT: MARC TRENZANO

DELEGACIÓ MADRID:
Av. ARBOLEDAS, 17
POL. IND. LA POSTURA
28340-VALDEMORO
Tel. 91 895 17 58
FAX: 91 895 45 55
RESPONSABLE DELEGACIÓ: DAVID IGLESIAS

DELEGACION VITÒRIA:
TRACTAT DE PARÍS, 15
POL. IND. SUBILLABIDE
01230 NANCLARES DE L'OCA (ÀLABA)
TEL: 94 536 56 01
FAX: 94 536 56 02

RESPONSABLE DELEGACIÓ: LAUREANO MATEOS