Selter, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Selter, S.A.
C/ Montnegre, 52-54
17005 Girona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑972233030  
w:  www.selter.es
Disseny i la fabricació d'aplicacions magnètiques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Selter, S.A.

Selter és una empresa especialitzada en el disseny i la fabricació d'aplicacions magnètiques per a la indústria. Fundada l'any 1956 va dedicar la seva principal activitat en la fabricació de plats magnètics, ampliant durant els anys 60 la gamma de plats amb altres productes magnètics i electromagnètics. L'any 1969 va iniciar les exportacions, que s'han anat incrementant fins a l'actualitat, exportant a Europa, Estats Units i altres països d'Amèrica i Àsia.

L'experiència de Selter de més de 45 anys fabricant aplicacions magnètiques avalen la qualitat de tota la seva gamma de productes magnètics i electromagnètics, de gran utilitat en màquines-eina i per a la indústria en general.

A part d'aquests productes, Selter fabrica aplicacions magnètiques personalitzades que s'adapten perfectament als exigències especifiques dels seus clients. El personal comercial i tècnic de Selter està a la seva disposició per a qualsevol consulta que desitgin fer sobre els seus productes.