Sabadell Smart Congress 2015 - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sabadell Smart Congress 2015
Fira de Sabadell - Tres Creus, 202
08203 Sabadell (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937453371  
w:  www.sabadellsmartcongress.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

El SBD Smart Congress serà el punt de trobada catalana, espanyol i europeu en el qual trobar les últimes tendències al món de les ciutats intel·ligents.

Ponents reconeguts d'àmbit nacional i internacional donaran la seva visió sobre les ciutats en totes les seves dimensions: econòmica, energètica, mediambiental, social, tecnològica i política.

Ponències, taules rodones i espais per mostrar i aplicar en directe el R+D de base tecnològica, tant de les grans multinacionals com dels petits emprenedors creatius. Una oportunitat sense precedents de reunir en un només espai tots els actors rellevants de l'univers de les “smart cities”: organismes públics, empreses, centres de recerca i petits emprenedors.

A més, les visites a les realitats “smart” a l'espai públic i els equipaments de Sabadell permetran comprendre la importància de les noves tecnologies en una ciutat europea de grandària mitjana situada en una regió d'alt dinamisme industrial i financer.

El Congrés té per objectiu anticipar les necessitats futures dels ciutadans i potenciar l'economia del coneixement perquè es converteixi en la primera font creadora de riquesa en la Unió Europea, d'acord amb l'estratègia Europe 2020.

Objectius del Congrés

Promoure el treball en xarxa i l'intercanvi d'experiències entre tots els actors implicats en la gestió de les “smart cities”.
Mostrar com les smart cities ajudaran a la recuperació econòmica.
Exemplificar com l'aplicació de les noves tecnologies permet una reducció de costos millorant la qualitat dels serveis oferts als ciutadans.
Justificar la necessitat d'una optimització dels recursos per a la consecució d'objectius de sostenibilitat mediambiental.
Mostrar les últimes innovacions quant a sistemes de control del tràfic per a una circulació més eficient.
Oferir un espai de creativitat als petits emprenedors i posar-los en contacte amb grans empreses tecnològiques, de serveis i institucions.
Públic objectiu

Professionals implicats en la gestió urbana en el sentit més ampli del terme: gestors públics; representants d'empreses i emprenedors proveïdors de tecnologies i serveis orientats a la ciutat; consultors, investigadors i estudiants en els àmbits de les enginyaries, l'urbanisme, l'arquitectura, l'economia, la geografia, la medicina i el medi ambient, particularment en aquells aspectes més relacionats amb les ciutats.