Parcitank, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Parcitank, S.A.
Ctra. Tomelloso, km 1,8
02600 Villarrobledo (Albacete) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑967140855  
🖷:  +34‑967145875
w:  www.parcitank.com
Solucions integrals d'implantació de plantes de procés en metalmecánica.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Parcitank, S.A.

Parcitank S.A., empresa creada en els anys 80, pertanyent al Grup Polalsa, ha anat creixent fins a convertir-se en l'actualitat en una de les empreses capdavanteres dins del mercat espanyol de transformats metàl·lics oferint solucions integrals d'implantació de plantes de procés per als sectors de vi, llet, xocolata, pulverulentos, carburants, olis i un llarg etc..

Des de l'elaboració del projecte fins al lliurament de planta segueixen la filosofia 360º, això vol dir que realitzem totes les accions necessàries per finalitzar amb el lliurament final clau en mà.

Compta amb unes instal·lacions de 4.000 m2 de naus cobertes i altres 40.000 m2 de campas d'apilament. Com a complement, disposa d'un parc mòbil de maquinària, vehicles i personal per al muntatge de les plantes en les instal·lacions dels clients.

El seu departament d'enginyeria està dotat de personal altament qualificat.
Els càlculs es realitzen per procediments totalment informatitzats i d'acord a la normativa o especificació tècnica (AD2000-MERKBLATTER, API, ASME, UNEIX, etc.)
Aquests sistemes de disseny permeten l'acostament del disseny dels seus productes al client, permetent la seva simulació i disseny en 3D.

Els materials de construcció que s'utilitzen en els seus fabricats van des dels Aaeros inoxidables més comuns utilitzats (AISI-304L, AISI-316L), acers inoxidables duplex i acers al carboni.

Parcitank S.A. disposa de certificació de qualitat ISO 9001:2008 emesa per l'organisme TüV SüD Iberia, S.L.O.