Maquinaria e Hidráulica Jovisa, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Maquinaria e Hidráulica Jovisa, S.L.
Av. Francisco Vitoria Laporta, s/n
03830 Muro de Alcoy (Alacant) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑965530417  
🖷:  +34‑965530419
w:  www.jovisa.es
Maquinària per a la recuperació

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Maquinaria e Hidráulica Jovisa, S.L.

JOVISA, empresa capdavantera en el sector de la maquinària per a la recuperació, li convida a veure el seu catàleg de solucions per al reciclatge que la seva empresa necessita. Visiti el nostre WEB i si vol qualsevol informació no dubti a acudir a la nostra pàgina de petició d'informació.

L'origen de JOVISA de remunta a l'any 1970 en el qual es va construir la primera màquina contínua d'embalatge per al paper i cartró i des de llavors, l'empresa ha evolucionat fins a convertir-se en una empresa moderna que incorpora noves tecnologies com a dibuix assistit per ordinador (CAD/CAU) i diversos controls de qualitat.
Totes les nostres màquines compleixen els requisits de seguretat segons la Directiva Europea de Màquines 89/392, modificada per les Directives 91/368 i 93/44.

Exportem a tothom i la nostra fabricació de maquinària aconsegueix tots els camps de la recuperació sent els principals:

* Residus Sòlids Urbans - RSU
* Plantes de Triaje RSI
* Indústria Paperera
* Paper i Cartró
* Ferralles i Metalls
* Materials Tèxtils