MB Crusher - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
MB Crusher
Via Astico 30/A
36030 Fara Vicentino Itàlia

Cómo llegar

☎:  +34‑900868544   +39‑0445308148  
🖷:  +39‑0445308179
w:  www.mbcrusher.com
Fabricant

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
MB Crusher

MB SPA va néixer fa vuit anys en Breganze, província de Vicenza (Itàlia) gràcies a un projecte desenvolupat pels germans Azzolin, que, a través d'una tecnologia específica, ha permès al grup aconseguir una encara major competitivitat al mercat.

L'empresa de Vicenza es va desenvolupar gràcies a la genial intuïció de fabricar una nova eina per triturar els materials inerts directament en el lloc: així va néixer la innovadora cullera trituradora, solució que ha creat un segment de mercat que abans no es coneixia, revolucionant la manera de treballar en l'obra.

L'especialització vertical en aquest producte ha permès a l'empresa concentrar tots els seus recursos en l'activitat de recerca i en el donar solucions cada vegada més avançades des del punt de vista tecnològic.

La societat va ser constituïda l'any 2001, mentre que la veritable comercialització de la cullera trituradora va començar l'any següent, després d'una fase de recerca i proves acurades en la màquina.

Després del seu inici al mercat italià, en molt pocs anys MB va aconseguir conquistar els mercats europeus i extraeuropeus més importants, ampliant cada vegada més el seu segment de mercat i la simple curiositat inicial amb la qual s'havia acollit el producte.

Avui la cullera trituradora, realitzada completament en els establiments de Breganze amb les matèries primeres de la millor qualitat, està disponible en quatre models amb sengles pesos, dimensions operatives i sectors comercials d'aplicació.