Industrias Metálicas Oñaz, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Industrias Metálicas Oñaz, S.L.
Gerraundi,2 - Apartado Correos 60
20730 Azpeitia (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943157045  
🖷:  +34‑943157153
w:  www.onaz.es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Industrias Metálicas Oñaz, S.L.

Oñaz va iniciar la seva trajectòria empresarial en el 1969 i se situa actualment entre les empreses capdavanteres del sector, amb una sòlida implantació al mercat nacional i creixent en l'ordre internacional, principalment en països de la Comunitat europea, Sud-amèrica i Est d'Europa.

Compten amb un personal tècnic altament capacitat amb mitjans adequats per realitzar un diagnòstic veraç i desenvolupar integralment els projectes... des de l'estudi previ de cada instal·lació, disseny individualitzat, fabricació a mesura de cada sistema fins a la seva instal·lació final.

Expliquen també amb la tecnologia productiva més innovadora i els mitjans més avantguardistes. Els nostres sistemes de fabricació han estat concebuts per respondre amb flexibilitat als requeriments del mercat i dels nostres clients ja que la flexibilitat és un valor que els permet respondre alhora diferents demandes.