Industrias David, S.L.U. (ID David) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Industrias David, S.L.U. (ID David)
Médico Miguel Lucas, s/n, parcela 28 - Pol. Ind. Urbayecla II - Apartado 6
30510 Yecla (Murcia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑968718119   +34‑968790682  
w:  www.id-david.com
Fabricants Exportadors de Maquinària Agrícola especialitzada principalment en la mecanització de vinyers i fruiters

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Industrias David, S.L.U. (ID David)

Indústries David, al principi de caràcter familiar, va ser fundada en 1914 per David García, sent la seva primera activitat la forja d'utensilis i eines agrícoles, així com la construcció d'arades de tracció animal.
Amb l'arribada dels tractors, l'empresa va ser dedicant la seva activitat a la construcció de diversos aperos per als mateixos, especialment llaurats de vertedera dels quals es van construir, fins a mitjan 80, nombroses unitats que van ser distribuïdes al mercat nacional.
Durant tots aquests anys Indústries David, s'ha dedicat gradualment a la recerca i desenvolupament de maquinària especialitzada, ha incorporat a la seva filosofia de treball la tecnologia necessària per modernitzar els seus processos de producció, desenvolupant i creant nous departaments, com en el disseny, arribant a obtenir grans resultats.
Indústries David treballa en paral·lel amb els avanços en Tecnologia i Informació, aprofita tots els mitjans possibles per posar els seus resultats a l'abast de tots els seus clients, sent una de les primeres empreses, en el seu sector, a oferir catàlegs interactius i venda a través d'internet.
L'objectiu d'Indústries David és ser els primers, investigar i desenvolupar nous productes que facilitin i millorin la rendibilitat de les explotacions agrícoles. Nombrosos recursos econòmics i humans s'uneixen perquè Indústries David estigui sempre al capdavant.
Amb l'inici del nou mil·lenni s'obre un altre repte nou per a Indústries David. En aquests primers anys, ja s'han incorporat tecnologies d'automatització i d'informació, com la tecnologia GPS, obtenint un rotund èxit al mercat.
Tot aquest esforç i labor per fer front a un nou concepte el de "agricultura de precisió".