Guzmán Polymers, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Guzmán Polymers, S.L.U.
Plz. del Ayuntamiento, 19, pl. 2D
46002 València Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑963992400  
🖷:  +34‑963992425
w:  www.guzmanpolymers.es
Polímers, maquinària i productes auxiliars

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Guzmán Polymers, S.L.U.

GUZMAN S.A. inicia les seves activitats en el sector de plàstics a principis de la dècada de 1950 sent el nostre fundador, Fidel García Guzmán, pioner en la introducció del Polietilè d'Alta Densitat a Espanya.

Des de 1988 GUZMAN col·labora amb GENERAL ELECTRIC PLASTICS com a distribuïdor oficial a Espanya de la multinacional americana, fundant en 1993 la societat conjunta POLYMERLAND GUZMAN S.A.

L'any 2002 adquirim una participació en AUGUSTO GUIMARAES & IRMAO, LDA, primera companyia distribuïdora de plàstics d'enginyeria de Portugal, consolidant així la nostra presència en la Península Ibèrica.

En 2006 GUZMAN S.A. adquireix el 50% de les accions que GEPLASTICS tenia en POLYMERLAND GUZMAN i a partir de l'1 de gener de 2007 canviem la denominació social per GUZMAN POLIMEROS S.L.

En GUZMÁN GLOBAL, S.L. facilitem als nostres clients la possibilitat de simplificar la seva gestió de compres en un sol contacte, gràcies a l'oferta de la gamma més extensa de polímers, maquinària i productes auxiliars així com l'assistència tècnica necessària per al desenvolupament d'aplicacions i solucions industrials.