Fundación para el Reciclaje de Aparatos de Iluminación (ECOLUM) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fundación para el Reciclaje de Aparatos de Iluminación (ECOLUM)
Principe de Vergara 74
28006 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑917819134   +34‑902104982  
🖷:  +34‑‑+34 ‑14 315
w:  www.ecolum.es
Fundació per al Reciclatge de Residus de Lluminàries i Regeneració del Medi ambient

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Fundación para el Reciclaje de Aparatos de Iluminación (ECOLUM)

La Fundació Ecolum com SIG autoritzat, prestarà a totes empreses que s'adhereixin al mateix els següents serveis:

Les obligacions de recollida, transport i reciclat de lluminàries, llums i equips associats que estableix el Reial decret per als productors, seran dutes a terme per la Fundació Ecolum a través de la seva SIG en benefici de tots els productes que s'adhereixin al mateix.

Ecolum només prestarà els seus serveis de gestió de residus als productes fabricats i/o comercialitzats per les empreses adherides al SIG d'Ecolum.

Ecolum prestarà els seus serveis de gestió de RAEE, a partir de l'obtenció de les corresponents autoritzacions en cadascuna de la 19 Comunitats Autònomes.

Una vegada entri en vigor el marcat exigible per als aparells elèctrics i electrònics segons el Reial decret, només es gestionaran els residus d'aparells d'enllumenat que apareguin correctament marcats i pertanyin al SIG Ecolum.

Ecolum s'encarregarà de denunciar a aquells productors que no compleixin amb el Reial decret perquè se'ls imposin les sancions corresponents.

Ecolum denunciarà a les autoritats competents la possible existència de delictes.

ECOLUM reclamarà els danys i perjudicis produïts pels productors o distribuïdors, ocasionats al medi ambient així com aquells que causi a les finalitats de la Fundació Ecolum.