Forest Pioneer, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Forest Pioneer, S.L.
Ventas Auzoa, 45b Bajo 6a - Pol. Bidaurre Ureder
20305 Irún (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943636482  
🖷:  +34‑943620979
w:  www.forestpioneer.com
Distribuïdor de maquinària forestal

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Forest Pioneer, S.L.

Forest pioneer és el nom comercial de la col·laboració creada al setembre de 1998 per l'Enginyer Tècnic Forestal Emilio Bravo i el fabricant finlandès de capçals per a processadora AFM-Forest Ltd.

Fruit d'aquesta col·laboració són les més de 100 processadores lliurades a França, Bèlgica, Suïssa, i Espanya fins a Desembre 2003, any en el qual van obrir a Irun l'empresa Forest Pioneer, la qual després d'una llarga marxa es transforma en 2008 en Forest Pioneer S.L., empresa del sector forestal especialitzada en la venda i reparació de Maquinària Forestal Nova i Usada i en la venda de Recanvis i Accessoris per a Maquinària Forestal.

Després d'haver seleccionat les millors marques Forest Pioneer, S.L. els ofereix la seva àmplia gamma de maquinària: capçals, processadores, autocargadores, skidders, desbrozadoras, retroarañas, accessoris i recanvis per a Maquinària Forestal.