Biogas & Gases Technologies., S.L. (E&W Tech) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Biogas & Gases Technologies., S.L. (E&W Tech)
Torre D´En Damians
08014 Barcelona Espanya
☎:  +34‑930019877   +34‑934142020  
w:  www.bgastech.com

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación

Tecnologies per al medi ambient.
Energia, Residus i Tecnologia

Energy & Waste desenvolupa la seva activitat dins el sector del tractament i valorització de residus aplicant tecnologies de desenvolupament propi. El seu treball involucra tant la R + D + i en nous tractaments com l'enginyeria de procés segons les característiques de l'efluent de cada procés productiu.

L'empresa especialitzada en la neteja / condicionament del biogàs per a diferents usos (energia o biocombustible), ha ampliat la seva àrea d'acció cap al tractament d'aigües residuals (lixiviats i aigües salines) introduint nova tecnologia en aquest sector. També desenvolupa estudis a escala pilot a sistema de rentat de gasos via humida i seca a alta temperatura i realitza enginyeria per a la valorització energètica via piròlisi i gasificació de diferents tipus residus.

Energy & Waste desenvolupar projectes de R + D + i en esmentat sector. Això li permet estar en contacte i col·laborar amb diferents entitats de reconeixement internacional. Aportant-li a aquestes entitats solucions a mesures per a les seves problemàtiques en el tractament de residus.