Contenur, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Contenur, S.L.
Torneros, 3 - Pol. Ind. Los Ángeles
28906 Getafe (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑911518200  
🖷:  +34‑916823998
w:  www.contenur.com
Fabricació i comercialització de contenidors, papereres, mobiliari urbà

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Contenur, S.L.

Contenur és una societat fundada en 1985, dedicada des dels seus inicis a la investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització de contenidors, papereres, mobiliari urbà i parcs infantils; així com als serveis i aplicacions destinats a la millora del medi ambient.
Contenur compta amb una de les gammes més àmplies del mercat en contenidors, papereres, mobiliari urbà, parcs infantils i serveis integrals, contribuint amb tot això a la qualitat de vida a les nostres ciutats.
El servei de manteniment de contenidors i papereres abasta totes les operacions necessàries perquè els elements instal·lats en la via pública es mantinguin operatius i en perfectes condicions de conservació.
Contenur també gestiona projectes, sistemes d'instal·lació, manteniment i conservació de jocs infantils i mobiliari urbà amb un grup de professionals altament qualificats dotats dels millors mitjans materials. A més, el servei d'instal·lació i manteniment de les màquines Sanecan abasta totes les operacions necessàries per a la correcta ubicació de les màquines a implantar en la via pública i la seva posterior conservació en perfectes condicions d'ús.
En Contenur comptem amb una extensa xarxa comercial que ens manté prop dels nostres clients i les seves necessitats, assessorant i aportant solucions específiques en cada cas. Anys d'experiència i lideratge en el sector avalen els nostres productes i serveis, que compleixen amb tots els requisits marcats per les normes més estrictes de qualitat en cadascun dels seus camps d'actuació (EN-840, En 1176-7, ISO 14001, DIN, BS, etc...) Això ens permet assessorar adequadament als nostres clients i oferir-los les solucions que millor s'ajusten a les seves necessitats.
El potencial de la nostra empresa es basa en equips humans qualificats, mitjans de producció d'última generació, i una política d'inversions que garanteix la projecció de la nostra empresa i les seves estratègies de futur.
El nostre compromís per la qualitat ens ha portat a assumir com a pròpies les directrius marcades pel Model Europeu d'Excel·lència Empresarial (I.F.Q.M.) per a la gestió de la nostra empresa, i assegurar-nos mitjançant la certificació UNEIX EN ISO 9001 que els nostres productes s'ajusten en tot moment a aquests estàndards fixats.
En la nostra organització disposem de plans de millora contínua, que abasten des de la definició del producte, passant pels mitjans de fabricació, fins als programes de manteniment.