Conic System - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Conic System
Ctra B-204
08840 Viladecans (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑670222657   +34‑936548084  
w:  www.conic-system.com
Automatització i gestió de vivers

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Conic System

En 1968 la família Gusi va començar la producció de planters hortícoles a arrel nua. Anys després va conèixer un nou mètode de cultiu (del que es començava a parlar a Espanya): el cultiu en safates, el qual assegurava una producció major, més uniforme i de superior qualitat.

En 1979 Carlos Gusi va començar a treballar amb safates, i aquest va ser l'origen de Conic System. No trobava cap sembradora que acabés de convèncer-li i aquest fet va motivar als seus fills a una contínua recerca fins al desenvolupament de la primera sembradora que va donar nom a l'empresa.

Avui, el viver Planters Gusi és el principal centre de proves de les màquines que fabrica Conic System, i on es comproven els resultats tant d'eficàcia i productivitat com de qualitat i durabilitat dels seus materials, per assegurar una llarga vida a les màquines.

En 1985 es van comercialitzar les primeres sembradoras i va néixer Conic System. Va començar llavors una carrera ascendent basada en la contínua recerca i producció de maquinària que s'adapta a les necessitats dels viveristas.

Sempre s'ha estimulat el coneixement dels últims avanços tecnològics per adaptar-los a les màquines. Això és per a ells un repte constant.