Comercial Schneider, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Comercial Schneider, S.A.
Dels Pins, 18
08591 Aiguafreda (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934763900   +34‑934763901  
🖷:  +34‑934763902
w:  www.comercial-schneider.es
Transformació del plàstic, guillotines, granuladores, shredders, trituración, molturación, compactació, instal·lacions de rentat, selecció, assecat, reciclatge en general, sistemes d'inspecció, màquines moldeadoras automàtiques i injectors d'EPS, EPE, EPP i els seus complements, equips d'ocasió.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Comercial Schneider, S.A.

Comercial Schneider és una empresa fundada en 1975 que disposa d'una divisió dedicada al sector de la transformació del plàstic, oferint una àmplia gamma per als processos de trituración, molturación, compactació, instal·lacions de rentat i reciclatge en general.

A més es dedica a la representació i distribució en exclusiva d'empreses internacionals fabricants d'equips, maquinària i instal·lacions de procés i envasat per al sector de l'alimentació industrial, tals com hortofrutícola, congelats i especialment en els sectors de la confiteria, xocolates i galetes.

.
L'activitat està present en tot el mercat espanyol gràcies al treball i a l'esforç realitzats per l'equip humà que ho compon, que per la seva experiència en la gestió de projectes, estudia individualment les necessitats de cada client, valorant les solucions de forma competitiva i garantint un servei d'assistència tècnica i post-venda.

Més de 35 anys en el sector avalen el seu compromís per seguir oferint els nivells de qualitat i responsabilitat que els convidin a ser el “partner” apropiat per als nous reptes i objectius clau que exigeixen els clients per aconseguir el seu èxit