Bobcat, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Bobcat, S.L.
U Kodetky 1810
263 12 Dobris República Txeca

Cómo llegar

☎:  +32‑949277063  
w:  www.bobcat.eu
Empresa especialitzada en la fabricació d'equipament compacte per a obres públiques.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Bobcat, S.L.

Cinc dècades després de la invenció de la primera carregadora compacta, Bobcat manté el seu posicionament en el sector de la construcció, urbanisme, paisatgisme i agrícola.

Mig segle després de la fundació de Bobcat, aquesta companyia encara manté l'esperit d'innovació, la tenacitat i molts dels propòsits personals que l'han conduït a l'èxit.

Actualment, Bobcat posa èmfasi en la recerca, la qualitat i la relació d'assessorament personalitzada amb cadascun dels seus clients. L'objectiu principal és el de satisfer les necessitats latents del mercat i les necessitats dels usuaris.

En l'empresa afirmen que "en Bobcat estem orgullosos de la nostra companyia i els nostres productes". Inicialment furs les carregadores compactes ja reconegudes a nivell mundial, seguides de les miniexcavadoras. Després van venir els manipuladors telescòpics i recentment s'han incorporat noves línies de compactació, compressors, grups electrògens i la multiusos Toolcat.

Bobcat compta amb una àmplia xarxa de distribuïdors en tota Espanya.