Ausama - Automocións San Marcos, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ausama - Automocións San Marcos, S.L.
Lugar a Peroxa, 19
36579 Lamela-Silleda (Pontevedra) Espanya
☎:  +34‑986585726  
w:  www.ausama.com
Distribuïdor majorista de maquinària agrícola per a Espanya i Portugal.

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación

Amb una àmplia i contrastada experiència al mercat de fabricació de maquinària agrícola. Des de fa dècades oferim als nostres clients i distribuïdors assessorament tècnic especialitzat en l'adquisició de la seva maquinària amb la finalitat d'oferir a l'agricultor-empresa el producte que més s'adecue a les seves necessitats.

Hem escollit les millors marques, per ser representants exclusius nacionals, com Becchio & Mandrile, Bergmann, C.B.R. Ceccato, Cip Line, Cosmo,, Enorossi, Fella, Fort, Gallignani, Pegoraro, Pol-Mot Warfarma, Samasz, Sicma, Sigma 4, Sitrex i Trioliet amb distribuïdors en tota Espanya i Portugal que venen les nostres màquines.

A més som distribuïdors per a Galícia de les marques Agrator i Lacasta d'equips per treballar el sòl i Gaysa d'equips per a la protecció de cultius.

El nostre objectiu és posar a la disposició de l'agricultor i ramader la millor tecnologia que permeti treure major rendiment a les seves explotacions i facilitar les tasques estalviant temps i esforç.