Attachment Technology España, S.A. (Aplec Attec) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Attachment Technology España, S.A. (Aplec Attec)
Santa Agnès, 9 - Pol. Ind. Sur, Sector P-2
08440 Cardedeu (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938444960  
w:  www.aplecgroup.com
Fabricant i importador

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Attachment Technology España, S.A. (Aplec Attec)

Attachment Technology Espanya, S. a., fundada a Sabadell, al març de 1993, es dedica a la fabricació i comercialització d'accessoris per a maquinària d'obres públiques, construcció, indústria i jardineria.

Ofereix equips per a tasques de neteja viària, demolició, reciclatge, excavació, perforació, fresat, trituración, garbellat, càrrega, zanjeo, manipulació, elevació i trànsit.

Proposa més de 120 tipus d'accessoris, que engloben més d'1.000 productes, tant per a maquinària lleugera, de pes menor a 1 t, com per a maquinària pesada de l'ordre de 100 t. Entre elles es troben les miniexcavadoras, minicargadoras, carregadores articulades, retrocargadoras, excavadores, manipuladores telescòpiques, carretons elevadors, dúmpers i minidúmpers, minitransportadores i tractors.

Al gener de 2001 es va efectuar el trasllat a les seves noves instal·lacions a Cardedeu, millorant d'aquesta forma l'assessorament, atenció i servei que requereixen els seus clients i proveïdors.

Des de juny de 2002 s'ha implantat i aplicat un sistema de qualitat, disposant de la corresponent certificació DIN EN ISO 9001: 2000, a través de l'entitat certificadora TÜV CERT de TÜV Industrie Service GmbH.