Aguambiente, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Aguambiente, S.L.
Ronda del Sauce, Parcela, 34-3
47193 La Cisterniga (Valladolid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑983403030   +34‑983403033  
🖷:  +34‑983403031
w:  www.aguambiente.com
Depuració d'aigües residuals industrials i urbanes.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Aguambiente, S.L.

Des de la seva fundació Aguambiente ha desenvolupat la seva activitat preferentment en el camp de les aigües residuals industrials. Això els ha portat a conèixer i tractar amb propietat a cadascuna de les diferents indústries.

Cada empresa, cada procés, cada fàbrica és un ens diferent amb una diferent problemàtica. Respondre tant a les expectatives del client com a les necessitats mediambientals és un repte que ens marquem projecte per projecte. I he aquí com s'aconsegueix l'èxit d'una planta depuradora d'aigües residuals industrials.

Els objectius de la nostra empresa són:
• Cuidar el Medi ambient.
• Complir les expectatives dels seus clients, que hauran de respectar la legalitat vigent.
• Cuidar de la Seguretat de les persones.
• Cuidar del desenvolupament de tots els professionals de la seva empresa i d'aquells amb els quals interactuan.

Aguambiente ofereix serveis de depuració, potabilització, tractament d'aigües, projectes, explotació i manteniment d'EDAR, ETAP, EDARI, gestió de residus, anàlisis de laboratori, compostatge, legislació ambiental.

Per aconseguir aquests objectius en Aguambiente es disposa d'un equip humà específicament qualificat, bolcat a cobrir les necessitats dels seus clients, a escoltar-los i conèixer els problemes reals que planteja la Depuració d'Aigües en la Indústria.