Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Molinos de corte de la serie SMS marca Herbold Meckesheim GmbH
Aquests molins porten una carcassa de separació inclinada i són d'aplicació universal

Molins de tall de la sèrie SMS marca Herbold Meckesheim GmbH

Redacció Interempreses11/05/2011

11 maig 2011

Uns bons molins no només han de ser eficients, també han de ser versàtils. En Herbold Meckesheim GMBH, representada per Comercial Schneider, SA, han treballat dur en la sèrie SMS per aconseguir uns molins universals orientats a les necessitats dels clients, els quals poden aconseguir també instal·lacions completes.

Els nous molins de la sèrie de construcció SMS marca Herbold Meckesheim GmbH tenen els següents avantatges:

  • Construcció d'acer soldat massís
  • Carcassa de separació inclinada
  • Allotjaments separats de la cambra de molturació
  • Fulles de rotor i estator extra fortes per a les dures exigències, ajustables en un porta fulles a l'exterior del molí
  • Cercle de tall constant mitjançant fulles de rotor i estator ajustables
  • Mode de construcció compacta que estalvia espai
  • Aplicació i utilització universal
  • Tall inclinat doble
  • Fàcil canvi de tamís
  • Rotació de tall constant amb fulles de rotor i estator reajustable
  • Òptima accessibilitat a la cambra de mòlta per a la neteja i el manteniment
Un exemple dels molins de la sèrie SMS de Herbold
Un exemple dels molins de la sèrie SMS de Herbold.

Gràcies a la falca de desviament una peça intercanviable amb tercera fulla d'estator que pot muntar i desmuntar ràpidament, el marge de trituració d'aquest molí és pràcticament universal.

Gràcies a la falca de desviament ia la tercera fulla de l'estator el molí permet triturar cossos buits, caixes i peces de mides molt grans. Quan la falca de desviament està muntada, el molí de tall pot ser alimentat amb paquets pesats, tubs de parets gruixudes i altres peces massisses. La falca de desviament evita que les peces passen directament al rotor pot bloquejar el molí.

Un detall de motor de la sèrie SMS
Un detall de motor de la sèrie SMS.

Tall inclinat doble i allotjament de rotor extern

Les fulles de rotor i estator disposades de forma inclinada i oposades, asseguren una distància de tall constant a través de tota la longitud de les fulles. D'aquesta manera es redueix el requeriment de força, augmenta l'efectivitat de pas i millora la qualitat de mòlta, menys fins i major pes a granel. L'allotjament del rotor en els molins de tall Herbold es troba a l'exterior del molí en un suport. No hi ha possibilitat que penetri material moldre en els allotjaments, ni greix al material.

A partir d'un ample de rotor de 1.000 mm es disposa alternativament del tall doble inclinat mitjançant disposició de les fulles tipus fletxa. Amb aquesta disposició de fulles, el rotor transporta el producte al centre del rotor i el manté allunyat de les parets laterals. Es redueix el desgast de les parets laterals i s'evita que plastifiquen productes sensibles a la calor.

Ajust de les fulles a l'exterior del molí

L'ajustament de les fulles de rotor i estator es realitza a l'exterior del molí en una galga d'ajust, mentre que el molí encara està treballant. Amb això es redueix el temps d'ajust requereix només el mínim per desmuntar i muntar les fulles. La possibilitat de l'ajust de fulles a més assegura que la distància de les fulles del rotor feia el tamís sempre és constant i és al mes estret possible.

Els molins de tall de la Sèrie SMS són molins universals orientats a les necessitats dels clients i també es subministren instal·lacions completes.

Una de les instal·lacions completes que pot subministrar Herbold Meckesheim GMBH
Una de les instal·lacions completes que pot subministrar Herbold Meckesheim GMBH.

Empreses o entitats relacionades

Comercial Schneider, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    02/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    25/06/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis