Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Trituradoras Picursa lleva a Expoliva la nueva 'Olivo Reversible Evolution'
El disseny de la màquina permet un treball uniforme i amb alta qualitat de triturat

Trituradores Picursa porta a Expoliva la nova 'Olivera Reversible Evolution'

Redacció Interempreses18/04/2011

18 abril 2011

Trituradores Picursa presenta en Expoliva 2011 el seu nou model de trituradora ‘Olivera Reversible Evolution’, per a olivera i cítrics. Amb aquest nou model de màquina es milloren notablement les prestacions de les màquines existents quant a la qualitat de triturado i velocitat de treball, mantenint la qualitat, robustesa i fiabilitat de la marca.
La principal novetat del model és que permet treballar amb tractors sense grup super-curt, i tractors amb potències entre 90-100 CV, podent arribar a velocitats de treball en condicions normals de 3 ó 4 km / h. Aquesta substancial millora ve donada pel nou disseny de la màquina, que permet un treball uniforme i amb alta qualitat de trituració.

La màquina té un doble alimentador accionat mitjançant un motor hidràulic, que proporciona una velocitat d'entrada del material constant, així com un gran parell de gir, característiques que ofereixen una alimentació uniforme del material. La màquina ve equipada amb el nou rotor 'Arandish', dissenyat amb una construcció de volanderes interconnectades que aporten gran rigidesa i allarguen la vida útil del rotor. El rotor 'Arandish' munta un martell forestal d'acer al bor amb alta duresa a la punta. És el rotor adequat per a les condicions de treball més dures, ja que es poden aconseguir gruixos de fins a 20 cm.

El triturador ve equipat amb el nou rotor 'Arandish'
El triturador ve equipat amb el nou rotor 'Arandish'.
La trituradora Reves Evolution és la solució perfecta per a un triturat de branca ràpid i de qualitat, aconseguint un règim de treball regular, el que permet obtenir un important estalvi de combustible, a més d'un parell de motor constant molt beneficiós per al tractor.
Característiques tècniques del 'Olivera Reversible Evolution'

- Amplada de treball: 1,8-2 m

- Ample total: 2,2-2,4 m

- Transmissió de potència mitjançant politges i corretges en fibra de Kevlar

- Rotor forestal disseny 'Arandish' amb martell forestal

- Alimentador hidràulic regulable

- Enganxall reversible

- Transmissió amb roda lliure

- Pes: 1.610-1.760 kg.

Empreses o entitats relacionades

Trituradoras Picursa, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    02/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    25/06/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis