Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Coextrusión secuencial eléctrica para moldeo por soplado en la K
Uniloy Milacron: Pavelló 14, estand B68

Coextrusió seqüencial elèctrica per a emmotllament per bufat a la K

Redacció Interempreses15/09/2010
Uniloy Milacron Srl (el centre d'excel • lència de Milacron per a tecnologies de bufat destinades a aplicacions d'automoció) presenta a la K 2010 la UMA 12 SeCo2 EnergiaZero, un model totalment elèctric pensat per a la fabricació de conductes de dos materials en 3D per a motors turbo. La màquina realitza un procés seqüencial de coextrusió de dues resines diferents, per obtenir un comportament mecànic diferent en diferents seccions d'un únic conducte realitzat mitjançant bufat. Uniloy és una marca representada per Centrotécnica .

La nova UMA 12 SeCo2 EnergiaZero combina alguns conceptes de la tradicional coextrusió seqüencial de Uniloy, com és l'ús d'injectors en lloc d'extrusora i preacumuladores, amb les més avançades tecnologies elèctriques. La unitat de tancament compta amb una força de 12 tones en una configuració sense columnes.

Tot i unes dimensions relativament petites de les plaques PORTAMOTLLES, pot acomodar grans motlles que superin l'altura de les plaques. El moviment d'obertura / tancament es produeix per un servomotor a través d'una genollera, cosa que resulta en un molt baix consum d'energia (virtualment zero durant la fase de bufat, que és la més llarga del cicle).

Imagen

Injectors seqüencials totalment elèctrics: precisió i repetibilitat

Per primera vegada, tots els injectors totalment elèctrics s'utilitzen per generar un parison seqüenciat de dos materials en una màquina bufadora. A la UMA 12 SeCo2 EnergiaZero tant la rotació de la claveguera com la seqüència d'embranzida es produeixen per servomotors elèctrics mitjançant cintes i s'aconsegueix una gran reducció del consum d'energia i de soroll en comparació amb les versions hidràuliques o híbrides. A més, els injectors totalment elèctrics permeten que la seqüència d'empenta cònjuge precisió i repetibilitat, el que es tradueix en un control perfecte de la zona de transició entre dues resines al parison (una de les característiques més importants en el procés de coextrusió seqüencial) .

La configuració en V dels injectors, que caracteritza totes les màquines de Uniloy Milacron per a la coextrusió seqüencial, també contribueix a un control més sensible de l'empenta del parison, minimitzant el recorregut de la resina entre injectors i capçal. A més, si ho comparem a una configuració amb extrusora i preacumuladores, els injectors proporcionen diversos avantatges: un recorregut de la resina sense pèrdues de material, una purga més ràpida, un menor consum d'energia i un manteniment simple.

Capçal de coextrusió elèctric

En qualsevol procés d'extrusió - bufat el capçal juga un rol fonamental en la qualitat del parison i, conseqüentment, en la qualitat dels articles bufats. El treball és fins i tot més crític quan dues resines diferents amb diferents comportaments han de ser seqüenciades ràpidament i amb precisió a través d'un sol capçal.

W. Müller GmbH, líder en capçals per emmotllament per bufat, ha desenvolupat en exclusiva per Uniloy Milacron Srl, el capçal de coextrusió seqüencial instal·lat a la UMA 12 SeCo2 EnergiaZero. Aquest inclou el nou dispositiu Radial párison Variation (XPV) per al control asimètric del gruix del parison (per compensar el diferent grau d'estirament entre l'interior i l'exterior de les corbes en els conductes). Aquest dispositiu, una patent de W. Müller, és extremadament compacte, i es proporciona amb servomotors elèctrics per primera vegada.

No utilitza energia hidràulica per als moviments de la màquina. Aquest nou model compta amb el logotip 'EnergiaZero', que identifica totes les bufadores totalment elèctriques de Uniloy Milacron Srl En aquest logotip el símbol d'infinit fa referència a la recuperació d'energia i les fonts reutilitzables.

L'ergonomia al poder

Una bufadora és, en primer lloc, una eina per a produir peces de plàstic, que s'utilitzaran per operadors d'una forma més senzilla i efectiva. Aquest és el motiu pel qual la innovació no ha d'anar sense l'atenció d'aspectes ergonòmics, per fer que les operacions diàries siguin més senzilles i còmodes.

Aquests criteris també s'han tingut en compte en el disseny de la nova UMA 12 SeCo2 EnergiaZero. Per exemple, no hi ha obstacles en el sòl en el tancament del motlle perquè l'accés sigui ràpid i segur. Tots els cablejats i tubs estan dirigits amb precisió de manera que no siguin un obstacle quan es neteja l'àrea per sota del tancament. Totes les vàlvules que necessitin ajustos durant el cicle de la màquina estan ubicades en posicions adequades perquè funcionin sense aturar la producció de la màquina. La nova màquina també compta amb el posicionament automàtic del capçal: els motors elèctrics mouen automàticament els injectors i el conjunt del capçal a la posició correcta per sobre del motlle.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    08/10/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    01/10/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y CartónTechsolidsAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis