Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Union RFT innova en extrusión con una línea completa de termoconformado y una extrusora de doble husillo corrotante
A l'avantguarda amb l'extrusió tècnica

Union RFT innova en extrusió amb una línia completa de termoconformat i una extrusora de doble cargol corrotante

Redacció PU05/06/2009

5 juny 2009

Union RFT, representada per Centrotécnica , mostra dues noves màquines conceptualment diferents de les avui presents al mercat: la primera és una línia completa per a la producció de làmina de termoconformat i la segona màquina és una nova extrusora de doble cargol corrotante que pot tractar qualsevol tipus de material termoplàstic.

La línia completa per a la producció de làmina de termoconformat funciona mitjançant una extrusora monoeix de concepció totalment nova, amb diàmetre reduït de cargol, però amb gran productivitat. La mateixa màquina pot produir PET, polipropilè i poliestirè, sense requerir intervenció per a substitució de detalls. La nova línia garanteix una productivitat similar a la d'una màquina de doble volum (assegura una productivitat que tradicionalment s'obté amb extrusores de 120 mm). Aquesta màquina, d'altra banda, pot produir escates de PET sense pre assecat, amb un cost de producció i consum d'energia inferiors als de les altres màquines presents en el mercat, un resultat excepcional que situa la màquina en una posició privilegiada.

Union RFT a la Plast 09
Union RFT a la Plast 09.

L'altra màquina, l'extrusora de doble cargol corrotante, que juntament amb la primera es van presentar a la Plast 09, pot tractar qualsevol tipus de material termoplàstic, a més d'utilitzar-se en una línia de compound o en una línia d'extrusió de fabricació, tubs o làmines. L'avantatge d'aquesta màquina, respecte a les tradicionals, és la simplicitat del disseny, prescindint d'accessoris superflus, però amb la qualitat i robustesa de la marca.

D'altra banda, Union ofereix una instal lació per a la producció de làmina ondulant que utilitza una tecnologia completament innovadora respecte a les instal·lacions tradicionals. Es tracta d'una nova solució que permet obtenir els mateixos resultats que en un temps obtingueren les màquines més sofisticades, d'utilització complexa i de més alt cost.

Demostració d'una de les màquines en la Plast 09
Demostració d'una de les màquines en la Plast 09.

En el passat, màquines amb aquestes característiques haguessin requerit un temps de preparació més llarg, mentre que avui ha prevalgut la mentalitat de fer-la i presentar-la en un temps més breu.

A més, en aquestes màquines es mostra clarament la sinergia Union - RFT. Actualment, Union proposa màquines per a la producció de producte sòlid compacte expandit i al mateix temps també una línia per a la producció de semiexpandido.

Un mercat amb nous horitzons

Hi ha mercats ben definits: hi ha el mercat de l'embalatge que s'ha desenvolupat molt en els últims temps i que en els pròxims anys no experimentarà modificacions pel que fa a matèries primeres i productes. Si hi haurà, però, un important canvi a nivell de productes industrials, com els components per als automòbils, els electrodomèstics i els materials utilitzats per a l'aïllament tèrmic, tots ells camps en què Union i RFT són veritables especialistes. A part de la innovació, Union RFT ha fet una ampliació de la gamma de productes que primer es limitava a la làmina, i ara arriba al panell per a la construcció i les instal·lacions per a la producció de perfils i també el compound.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    08/10/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    01/10/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y CartónTechsolidsAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis